Palivomer

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
JANíčOK
Kontaktovat uživatele:

Palivomer

Příspěvek od JANíčOK »

Pred pár dňami som si kúpil staršiu Astru 1,6i 16V; r. v. 1999, 87 000 km.
Všetko je zatiaľ úplne OK, až na jednu vec. Najčastejšie sa to zatiaľ prejavilo na dlhších úsekoch (v cca 30-40 km jazdy), pomaly začne stúpať ručička hladiny paliva v nádrži a zastaví sa až niekde pred 50 l. Potom sa zase začne pomaly vracať a zastaví sa na reálnej hodnote.
Viete prosím vás poradiť kde mám hľadať chybu?
Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Kdyz jedes kopce tak to je normalni, ale zase ne aby ti sjela na 0 a pak na full :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

No to vypadá že Ti buď vysí plovák, nebo máš "zkrat" na drátech k němu, pokud se někde "doře ukostří" kabel k palivoměru (stačí trochu poškozená izolace a drát se dotkne karoserie), hned máš "plnou" :wink:
END
JANíčOK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JANíčOK »

Chcel by som sa pozrieť na ten plavák do nádrže, ďalej by bolo ešte asi dobre skontrolovať káble, konektory atď. Máte s tým niekto skúsenosti? Ktoré konektory treba kontrolovať, kde sa nachádzajú? Každá dobrá rada je nad zlato! Ak viete, prosím poraďte.
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ahojky,u meho auta,kdyz uz tam neni moc benzinu se stava,ze po zastaveni (kontrolka jeste ani nesviti) a naslednem zapnuti a rozjeti se(nekolik hod),zacne kontrolka uz blikat :?: Pritom je tam jeste benzin a trva nejakou dobu,nez rucicka zase povyjede nahoru a clovek kdyby si nepamatoval,ze tam jeste nejaky benzin byl,by hnedky spechal na benzinku...dela vam to take?Odezva palivomeru by mela byt preci jen rychlejsi.
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
JANíčOK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JANíčOK »

Mne sa stáva iba to čo som písal vyššie.
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Mě to dělá opačně, kontrolka svítí, po vypnutí a opětovném zapnutí motoru zhasna a zas vedrží nějakou dobu nesvítit.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Odpovědět