Honz@ píše:Princ William : To se mi nevyplatí ... Tak díky
neni zac. chtel jsem nechat opravit ty svoje OZety plus je znova laknout a strelit je ale po cene a zpocitani vsech pro a proti tak jsem se rozhodl ze si je necham na zimu a nakej skrabanec je uplne fuk preci jen v zime se tomu obcas nevyhnes
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
tak nevím zda to nebylo brzy,ale já dneska již přezul na letní,zimní kola jsem již dal spát,nikam stejně nejezdím,tedy brzy po ránu,no a jestli bude horší počasí,tak zůstane autí v garáži
Tak jsem se po něděli kdy jsem to nestihnul dokopal k tomu že jsem vyměnil táhla v kastlíku u mitfáry.No a když bylo tak pěkně venku tak jsem vysál interiér i kufr navoněl jsem to a taky jsem dal NOVOU gumovou vanu do kufru.Sedí super a protiskluzová úprava opravdu funguje.
xpolstarekx píše:No a abych tomu ja nasadila cepici tak vcera vymena prednich lamp a dneska se asi pustim do sundavani samolepek a veci co tam nemaj co delat
Věci co tam nemají co dělat? No jeje kdybych měl brát některé názory co jsem slyšel, tak bych musel mít naprostou seriovku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
xpolstarekx píše:No a abych tomu ja nasadila cepici tak vcera vymena prednich lamp a dneska se asi pustim do sundavani samolepek a veci co tam nemaj co delat
Věci co tam nemají co dělat? No jeje kdybych měl brát některé názory co jsem slyšel, tak bych musel mít naprostou seriovku
Já mám naprostou seriovku a nebudu ji nejak tunit, protoze se me libi takova jaka je a je super.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Naco me bude tuning, kdyz nebudu mit na provoz vozu?
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
No já proti tuningu nic nemám, pokud se to nepřežene... Třeba pokud jste se koukli a četli moje příspěvky, tak výsledek je že bych chtěl styl OPC na přední část auta a že zadní ještě doupravím. Nemám rád nedodělané věci a přeplácanost
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Přední část si představuji na Styling a zadní část na tuning