PANASONIC CQ-DFX802N

Vše o zapojení repro, radia atd..
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

4 mani: No hlavně protože nemá díru na CD a lepší - hezčí displej. Je to asi jen věc názoru než funkčnosti :wink: Podle mne bude na stejné úrovni jako to SONY CDX-GT414U :idea:

4 Radek.km: No já si říkal, že by bylo blbý aby si lidi museli doma bastlit nějaký redukce :D :wink:

No a pro úplnou zmatenost jsem našel ještě tohle : http://www.gsm4u.cz/recenze-mp3-autorad ... ek2225.htm To má zase bluetooth handsfree....
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Reklama

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

ta 616ka je teda rozhodně podstatně hezčí oproti té 414
Astra G 1,8 16V caravan, automat
mani

Příspěvek od mani »

Mas pravdu ten displey je naozaj krajsi (vec vkusu), ale tie pismena SONY USB su zrejme na 616U vacsie o jeden pixel.

Je tam par rozdielov v zosiku, v osvetleni a pripojeni joysticka.

Ak sa rozhodnes pre sony budes davat ten joy?

K tomu Kingstechu aby to nebolo nieco podobne ako Orava. Orava ma sice DVD stolove prehravace suprove, ale o radiach sa to myslim neda povedat.
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Tak nevim jestli jsem to dobře pochopil, ale GT616U nemá nastavitelnou dolní pásmovou propust, což se mi hodně líbilo. I když má zesik svojí výhybku, ale přeci jen nastavit si to přímo na zesiku je o něčem jiném. Ten joystick se mi krajně nelíbí, je hrozně ošklivej a sony ho používá už asi milion let. Kdyby byl alespoň podsvícenej..

Tady je to vypsaný z tej stránky... GTX-GT414U x GTX-GT610U

Výstup predzosilňovača (stereofónny
RCA)
Prepínateľný zadný a hlbokotónový reproduktor
Predný výstup predzosilňovača x 2

Voliteľný hornopriepustný filter
NIE
NIE

Max. výstupná úroveň predzosilňovača (V)
2,0
2,0

Výstup pre hlbokotónový reproduktor
s prepínateľným dolnopriepustným filtrom
ÁNO
nie je k dispozícii

Prepínač hlbokotónového reproduktora (zadný výstup prepínateľný na výstup hlbokotónového reproduktora)
ÁNO
nie je k dispozícii

Obrázek
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

A co tak tohle? Panasonic CQ-C7303N vypada dost dobře
Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

Melodi_boy píše:A co tak tohle? Panasonic CQ-C7303N vypada dost dobře
jo ale mu jde asi hlavně o USB

to CUBErt: ta 616ka má samostatný výstup pro SW a proto nepotřebuje přepínat na RCA zadní/sw
Marky

Příspěvek od Marky »

A co treba iPOD- ta konzerva na hudbu, taktez neni spatna pokud se pripoji k radiu a soucasne se ovlada ovladamim z radia. Ja nevim, me osobne se moc nelibi predstava, ze mi z radia trci usb palec, pri sve sikovnosti bych ho brzo urazil a jeste poskodil tatranku :D . To uz radeji SD kartu, taky je za hubicku a za 2GB jsem dal 550Kc.
mani

Příspěvek od mani »

Mne tie rozdiely vobec nevadia aspon teraz.

Ten joy nepodcenuj :!: Mozno ten dizajn neni cool, ale co sa tyka ovladania je fakt super. Podsvietenie je uplne zbytocne. Ak mas moznost vyskusat vyskusaj. Ja mam vymyslene 3 varianty umiestenia:
1.nad zapalovac, len by sa musel pouzit podomacky vyrobeny vinkel aby to bolo vo vertikale s miernym sklonom.
2.vedla rucnej brzdy, zhruba ako zacina ta priehlbina pod 5prev.stupnom. Bude to zalezat od laktovej opierky.
3. hmm pod volant na pravu stranu, ale v tomto pripade je cely joy zbytocny.

Viem, ze sa to tu vela ludom prve riesenie nemusi pacit (je mi to jedno), ale je to zas prakticke. Som clovek co ma pravu ruku furt na prevod.pake a takto by to bolo pekne po ruke.
Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

mani píše:Mne tie rozdiely vobec nevadia aspon teraz.

Ten joy nepodcenuj :!: Mozno ten dizajn neni cool, ale co sa tyka ovladania je fakt super. Podsvietenie je uplne zbytocne. Ak mas moznost vyskusat vyskusaj. Ja mam vymyslene 3 varianty umiestenia:
1.nad zapalovac, len by sa musel pouzit podomacky vyrobeny vinkel aby to bolo vo vertikale s miernym sklonom.
2.vedla rucnej brzdy, zhruba ako zacina ta priehlbina pod 5prev.stupnom. Bude to zalezat od laktovej opierky.
3. hmm pod volant na pravu stranu, ale v tomto pripade je cely joy zbytocny.

Viem, ze sa to tu vela ludom prve riesenie nemusi pacit (je mi to jedno), ale je to zas prakticke. Som clovek co ma pravu ruku furt na prevod.pake a takto by to bolo pekne po ruke.
Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrej
Marky

Příspěvek od Marky »

Radek.km píše:Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrej
Jojo u feldy to bylo snad jediny rozumny misto na umisteni, take jsem ho tam mel a dalo se na to zvyknout. V eFku u jsem ho mel umisten o neco logicteji - vedle blinkru.
Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

Marky píše:
Radek.km píše:Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrej
Jojo u feldy to bylo snad jediny rozumny misto na umisteni, take jsem ho tam mel a dalo se na to zvyknout. V eFku u jsem ho mel umisten o neco logicteji - vedle blinkru.
Já ho měl u blinkru ve fiatu scudo ale u té ručky je to mnohem lepší
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

OK, tak teda neni tak zbytečnej :wink:

CQ-C7303N - docela si dokážu představit na pozadí svoji astřičku, nebo astru v pohybu :wink:

Už se daj sehnat celkem rozumně veliké USB FLASH disky, případně prodlužovací kabel :idea:

Akorát jsem nezjistil, jestli má GT610U také motoricky ovládaný přední panel.

A ještě něco : Jakej je rozdíl mezi 1bit D/A a 24 bit D/A převodníkem ?

4 Radek : No já měl na mysli spíše nastavení toho výstupu...horní spodní dělící frekvence, ta GTX-GT414U vypadá že to umí lépe, ale je taky možný že kecám...nevim :roll:

Obrázek
mani

Příspěvek od mani »

Hmm vedla smeroviek to je vela uloh pre lavu ruku aspon u mna. Mal som to tak na starej sluzobnej octavii, ak som to chcel pouzit lava ruka musela ist z volantu a to ja neraaad.
Marky

Příspěvek od Marky »

Radek.km píše:Já ho měl u blinkru ve fiatu scudo ale u té ručky je to mnohem lepší
Je to otazka zvyku, ja jsem zvykli mit obe ruce na volante, tak je pro me bylo blizsi=lepsi, je treba to odzkouset, kazdemu sedne neco jine.

CUBERte : zbytecne to neni :D , kazde ovladani, ktere je logicke je lepsi nez strachani se po radiu.
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

No asi máte pravdu, ale většinou to jen pustim a jedu, a na přeskakování skladeb už mám "hmat" :D :wink:

Ale s tím CQ-C7303N jste mi dobře nasadili brouka do hlavy, sice nema USB ale zase jiné vychytávky...ale už začíná lést pěkně do peněz :roll:

Obrázek
Odpovědět