já myslel podsvícení těch ručiček,prostě že budou posvícené též modře,nebo je lze podsvítit jinou barvou?ptám se záměrně,ještě jsem to neměl možnost si to prohlédnout,hlavně ani tedy nevím co vše mám podlepit tou folií,modrou,čítač km,bych asi měl nechat jak je?nevím,neumím si prostě ten výsledek zatím představit
Tak jsem se dneska do toho pustil a výsledek zatím nic moc. Za první mě svítí jenom půlka asi musím vyměnit žárovku. Dneska už nebyl čas tak budu pokračovat zítra. Nalepil jsem modrou fólii a teď to svítí do zelena
no tě bůh,tak to vypadá,že modrá se původním oranžovým podsvícením mění v zelenou??co s tím??to znamená,že to lze asi dělat jen opravdu zelenou,nebo červenou folií?? je to ale dobře,že to někdo vyzkoušel,chápu že ty rozhodně nemáš žádnou radost se ti nedivím,to je vážně pešek,ale když vidím jak jsi to rozebral to asi bude slušnej porod
Marian píše:měl jsem z toho bobky ale docela to šlo. Zítra vyměním žárovku a budu doufat že všechno bude fungovat tak jak má a uvidím ještě co bude dál
koukal jsem,čítadlo km,nebudeš podlepovat?prostory ručiček to je jasné,ty budou svítit do oranžova jako původně,ale čítadlo km?
tak jsem to zjištoval a ptal jsem se profesionálního malíře..a ten mi řekl že zkusit leda fialovou folii aby to hodilo barvu MODROU! leda pak už asi nic! fialová folie by se měla prodávat!!! tak kdyby chtěl někdo experimentovat...
Včerá sem byl u kámoše v reklamní agentuře, tak sem se ho na to zeptal a on mi nechal zbytek červený cca 50x50cm, ale mě to asi nepůjde, co myslíte? Podle mě to je jiný způsob osvětlení.
Kdo nesežene tu folii reklam,da se nahradit barevnou složkou na spisy ktera je k sehnání v každém papírnictví,dřív jsem dělával barevné lampičky a mám s tím zkušenosti,pak jen zvolit zpúsob přilepení,nejlépe oboustranou transparentní páskou ,stačí jen místy.Tak at se daří.
Marian nezufaj. urobil si to fakt dobre... problem je vo folii.
1. je velmi svetla....
2. nie je to dobra folia... Tu co mas ty nie je pouzitelna na nasvecovanie, to nie je taka ktora sa pouziva na svetelne reklamy..
Uz ked si vsimnes na prvom obrazku kde to mas este rozobrate tak ta folia meni farbu na zelenu... musis zohnat inu.... resp. pockajte ja vam zhanam taku modru aku treba....
Farba svetla resp. ziaroviek nevadi... ci je biela alebo zlta ta folia musi svietit spravne...
Tak jsem dneska vyměnil ty žárovečky namontoval a projel a vše funguje jak má. Akorát že mě to svítí zeleně což se mě teda nelíbí. Takže to zatím nechám a zkusím sehnat tu fialovou fólii a pak na to znovu vlítnu. Teď už vím jak na to tak za hodinku nebude co dělat. Aspoň jsem tam dal ty chromový rámečky kolem budíků a vypadá to super. Aspoň něco