hmmm dobry vkus...to je ted na ty nove astulky jo..? v 18kach to bude maras...sice komfort nic moc, ale to podíváníčko
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
hhh to fakt netusim.. ale zamena by to byla dost nepravdepodobna pze ty pneumatiky z disku vubec nesundavaj - a tyhle kola davali co vim jen na coupe 2.2 16V...
win píše:hhh to fakt netusim.. ale zamena by to byla dost nepravdepodobna pze ty pneumatiky z disku vubec nesundavaj - a tyhle kola davali co vim jen na coupe 2.2 16V...
vo 18 bych se vubec nebal. jeden typek z plzne ma na 2.2i coupe dokonce 19 a jeste vpredu vo -50mm dole a vzadu -40mm ale jakej je to konfort tezko rict. jenom vim ze je tam ma jinak do 18 bych sel klidne ale to by ty pneumatiky nesmely bejt tak drahy (myslim rozdil mezi 17 a 18
Naposledy upravil(a) Princ William dne 30 bře 2006, 10:27, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Měl jsem na zkoušku 18ky s gumou 215/35 pokud člověk nenarve nehorázný prachy do pérování,čepů atd, tak tím astra strašně trpí. Na ty naše silnice to není dělaný. Když jsem teď kupoval 17ky, tak jsem dle poměru mít gumu 215/40, ale šel jsem do 45- auto nedostává až ta zabrat.... a ten poměr má např. i Yanek
Nekde se tu psalo o xenonech a ostrikovacich. Zajimalo by jestli je pravda, ze kdyz mam na aute xenony, tak bych tam mel mit i ostrikovace? Jestli to je pravda, pak by tedy kazde auto vybavene xenonama od vyrobce muselo mit i ostrikovace, ze?
Mike píše:Nekde se tu psalo o xenonech a ostrikovacich. Zajimalo by jestli je pravda, ze kdyz mam na aute xenony, tak bych tam mel mit i ostrikovace? Jestli to je pravda, pak by tedy kazde auto vybavene xenonama od vyrobce muselo mit i ostrikovace, ze?
je to pravda a každý auto s xenonama má od výrobce ostřikovače + automatický štelování
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mike píše:Nekde se tu psalo o xenonech a ostrikovacich. Zajimalo by jestli je pravda, ze kdyz mam na aute xenony, tak bych tam mel mit i ostrikovace? Jestli to je pravda, pak by tedy kazde auto vybavene xenonama od vyrobce muselo mit i ostrikovace, ze?
to je pravda na 100 procent viz co napsal Vojta a ja jeste dodam ze by mely strkat pouze pri zapnutejch svetlech. ale kdo to resi kdyz si to tam dodelava.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO