pískání v interiéru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

pískání v interiéru

Příspěvek od rychlyradim »

nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve :? je to jakoby se mi spínalo turbo fakt... :?
Reklama

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

mam za to ze se to tu uz nekdy resilo....antena by snad mela byt omotana dratem do spiraly..pokud je hladka tak to piska...tak nejak to bylo....ze skusenosti nevim...jakou ji mas?
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

no já vím že to tu někde bylo..hledal ale nenašel... :-( no jak jsem psal úplně stejná jak původní...omotaná drátem.... :(
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

rychlyradim píše:no já vím že to tu někde bylo..hledal ale nenašel... :-( no jak jsem psal úplně stejná jak původní...omotaná drátem.... :(

https://www.astra-g.cz/forum//////////// ... php?t=1946

Muze to byt treba jeste od zrcatka nebo neceho noveho na aute....chce se to poradne zaposlouchat
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

jj díky! už jsem také na to narazil...lepší si je to projít než dát vyhledat... :wink: tu se to může LOCK! :wink:
din
Kontaktovat uživatele:

Re: pískání v interiéru

Příspěvek od din »

rychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve :? je to jakoby se mi spínalo turbo fakt... :?
Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znova 8)
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Re: pískání v interiéru

din píše:
rychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve :? je to jakoby se mi spínalo turbo fakt... :?
Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znova 8)
no jo ale přeci nebudu jezdit bez antény?!?!?!??!?!!to chytnu pak velký víš co.... :shock: že to předtím mi nehučelo..ale asi to fakt bude tím... :cry:
din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din »

hm...to je jasne.....ale, ja som ochotny obetovat antenu kvoli kludu...a aj tak v tych nasich radiach nic poriadne nehraju....pustim si CD.....a pokoj!
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

no jo chytnout toho parchanta co mi tu anténu vzal... :evil: zkusím tam koupit jinou..a uvidíme
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

A co ji zkusit koupit v Oplu?? :wink:
Nebo zkus nějaké autohifi, ti by si s tím měli umět poradit. Kdyžtak Ti pošlu link na hodně dobrý kluky.
END
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Trdlo píše:A co ji zkusit koupit v Oplu?? :wink:
Nebo zkus nějaké autohifi, ti by si s tím měli umět poradit. Kdyžtak Ti pošlu link na hodně dobrý kluky.
to by jsi byl hodný, kdyby jsi mi to poslal..ale fakt je mi divný že je to stejná anténa jak předtím...tedy aspon mi to připadne..stála mě tedy 130 Kč... :roll:
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

www.autohifistore.com, www.autohificentrum.com, www.carhifipower.com
Jedna a táž firma. Super kluci a vědí co dělají. Karlův T4 byl dlouho známý a oceňovaný na všech tuningových srazech, než ho prodal.
END
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Trdlo píše:www.autohifistore.com, www.autohificentrum.com, www.carhifipower.com
Jedna a táž firma. Super kluci a vědí co dělají. Karlův T4 byl dlouho známý a oceňovaný na všech tuningových srazech, než ho prodal.
díky moc mrknu na to... :wink:
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Nemáš zač. Kdyžtak jim pošli mail, určo rychle odpoví. :wink:
END
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Trdlo píše:Nemáš zač. Kdyžtak jim pošli mail, určo rychle odpoví. :wink:
a to zde mám napsat tomu předsedovi? :shock:
Odpovědět