pískání v interiéru
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
pískání v interiéru
nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve
je to jakoby se mi spínalo turbo fakt... 
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
rychlyradim píše:no já vím že to tu někde bylo..hledal ale nenašel...no jak jsem psal úplně stejná jak původní...omotaná drátem....
https://www.astra-g.cz/forum//////////// ... php?t=1946
Muze to byt treba jeste od zrcatka nebo neceho noveho na aute....chce se to poradne zaposlouchat
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: pískání v interiéru
Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znovarychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štveje to jakoby se mi spínalo turbo fakt...
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: pískání v interiéru
no jo ale přeci nebudu jezdit bez antény?!?!?!??!?!!to chytnu pak velký víš co....din píše:Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znovarychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štveje to jakoby se mi spínalo turbo fakt...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to by jsi byl hodný, kdyby jsi mi to poslal..ale fakt je mi divný že je to stejná anténa jak předtím...tedy aspon mi to připadne..stála mě tedy 130 Kč...Trdlo píše:A co ji zkusit koupit v Oplu??![]()
Nebo zkus nějaké autohifi, ti by si s tím měli umět poradit. Kdyžtak Ti pošlu link na hodně dobrý kluky.
www.autohifistore.com, www.autohificentrum.com, www.carhifipower.com
Jedna a táž firma. Super kluci a vědí co dělají. Karlův T4 byl dlouho známý a oceňovaný na všech tuningových srazech, než ho prodal.
Jedna a táž firma. Super kluci a vědí co dělají. Karlův T4 byl dlouho známý a oceňovaný na všech tuningových srazech, než ho prodal.
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
díky moc mrknu na to...Trdlo píše:www.autohifistore.com, www.autohificentrum.com, www.carhifipower.com
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: