Koroze

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
diesel

Koroze

Příspěvek od diesel »

Vyjel jsem dnes z myčky,zatluču jeden hřebík do rakve a dívám se na levém předním nárazníku mám tečky koroze,dobrých 30.
Nevíte jak je to se zárukou a případnou reklamací,Astra G-12 let záruka na neprorezivění karoserie, auto je koupeno 08.2003 :?:
Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Záruka je 12 let na prorezavění. Ovšm neuznají Ti ji v případě mechanického poškození laku. Jde o to, zda Ti koroze nevznikla tím, že byl lak poškozen například odletujícími kamínky......
END
pepca

Příspěvek od pepca »

:shock: tak já mám takové rezavé tečky v barvě také,ale když na to vezmu leštěnku pastu a ty tečky vytrvale leštím tak jsou pryč,je vzláštní že se ty tečky dělají na předním,zadním,nárazníku který je plastový,leze to v té barvě,ale jde to odstranit leštěnkou,na zimu jsem nárazníky pořádně navoskoval a zatím klídek,musím to zaklepat :oops: :wink:
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Na proreziveni! Cili tam musi byt dira, jinak nemas sanci. Jsem to zkusil s pazoutem u Domanskyho a vysmali se mi do xichtu.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar »

Navíc pokud nemáš každej rok vyplněnou v servisce kontrolu karoserie tak tě vyrazí. :(
A aby ti uznali prorezivění tak tam opravdu musíš mít díru.Navíc ti řeknou že jsi to neošetřoval originál přívpravkami Opel a máš na infarkt zaděláno.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky
Stach Jan

Příspěvek od Stach Jan »

Ty rezavé tečky způsobuje posyp. Obsahuje totiž strusku.
Kola je vyhodí a tím poškodí vrchní lak. Oxidací vznikne
jakoby tečka rzi. Proto tyto stopy jsou i na plastovém
nárazníku. Mi to "vysvětlil" přejímací technik. Asi má pravdu.
Když se to včas?? vyleští, tak to zmizí. Já to dlabu, budu chodit
na pravidelné roční prohlídky. :!: :!: :!:
/Dokud mě to neomrzí/. :cry:
ASTRA Z 1,6 XE 16V 74KW
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

To je přesně ono, neuznají při mechanickém poškození, při nevyplnění servisky, při nepoužívání jimi doporučených výrobků na údržbu......
Prostě v momentě kdy se někde objeví poškození laku, nebo nedej bože rezivění, rychle k lakýrovi. Ať to opraví a nešíří se to dál a víc....
END
diesel

Příspěvek od diesel »

Mám poctivě vedenou servisku,najeto 100.tis km-příští kontrola 120.tis.km,jěště rok uvedení do provozu 10/2003 :?:
Pravý blatník koroze a dveře,ale pod lakem,je to nafouklé a hrbolky,už jsem se na to byl ptát a je to na neproreziveňí karoserie-takže až tam bude díra,to jsem si zase nasral do bot-3.roky staré auto a koroduje :!:
Já mám štěstí,sice mi to nikdo neukradne,ale rozpadne se mi to před barákem,GM největši automobilka na Zemi a takhle mystifikuje.
P.s.v roce 2000 jsem si koupil jetou III(Golfa),najeto 180.tis.km nikde ani kousek rzi,nebylo to pozinkováno
:!: A tady ta kurva nejede,žere a ještě koroduje a v servise tě ještě spláchnou,kde to jsme po létě to půjde do praku a už nikdy Opla :!:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

diesel píše:Mám poctivě vedenou servisku,najeto 100.tis km-příští kontrola 120.tis.km,jěště rok uvedení do provozu 10/2003 :?:
Pravý blatník koroze a dveře,ale pod lakem,je to nafouklé a hrbolky,už jsem se na to byl ptát a je to na neproreziveňí karoserie-takže až tam bude díra,to jsem si zase nasral do bot-3.roky staré auto a koroduje :!:
Já mám štěstí,sice mi to nikdo neukradne,ale rozpadne se mi to před barákem,GM největši automobilka na Zemi a takhle mystifikuje.
P.s.v roce 2000 jsem si koupil jetou III(Golfa),najeto 180.tis.km nikde ani kousek rzi,nebylo to pozinkováno
:!: A tady ta kurva nejede,žere a ještě koroduje a v servise tě ještě spláchnou,kde to jsme po létě to půjde do praku a už nikdy Opla :!:
taky nazor, ale je to kus od kusu, ja mam rv 98 kombi, koroze nikde, jen na levym zadnim blatniku par puchyrku, no asi necham opravit, pozink by toto nemel delat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
diesel

Příspěvek od diesel »

Dívej může se stát vše,ale ten přístup k zákaznikovi,evidetně je to chyba ve výrobě či v technologi,spíš bych to viděl že se šetřilo na výrobních nákladech-stane se,ale jde to řešit podáním ruky a bezplatnou opravou :idea:
P.s.kdyby měl u mně zákazník legitimní reklamaci,a já ho takhle spláchnu tak co myslíte udržím si ho :?: :?:
Myslím že v dnešní době,jde o to zákazníka si udžet v lepším případě získat dalšího,a né ho ztratit,po tédle zkušenosti kdo si koupí Opla je u mně pitomec,kterej si máže máslo na hlavu :!:
diesel

Příspěvek od diesel »

Schválně statistika kolik z vás má korozi na autě(i minimální) :?:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

no mas ho taky, tak ses taky pitomec? kdo si koupi vw tak to mu zase ukradnou, si nevyberes.

Oply nejsou spatny auta.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
diesel

Příspěvek od diesel »

Milosh,neboj dlouho nebudu-probuď se z dogmatického spánku!
To je jako kdyby sis koupil televizi a ona by se ti vypínala,ale ty si řekneš pěkně vypadá tak si ji nechám a příště si koupím stejnou značku-protože pěkně vypadá :wink:
Jak jsem psál výše měl jsem 6.let starího Golfa III(tam je snad pozinkováno jen to logo VW),najeto 180.tis km a nikde ani tečka-původní lak serviska,r.v.1995. :!:
Ale jak se říká,že se člověk chybama učí,ale nedělat dvakrat stejnou.
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Koukam, ze ses nejak vytocil.
Nehazel bych to ale na Opla, ja uz psal o Peugeotu a ostatni automobilky na tom budou na 100% stejne. To ze ti vznikla koroze diky poruseni ochranny vrstvy je holt tvuj problem, ne technologicka chyba.
Kdyz to nekde odres, neopravis a zacne ti to tam hnit, tak se asi taky nebudes nasirat na servis, ze to nechce uznat jako reklamaci...
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

tak ty seš trochu rozvrácenej člověk, nejdřív se chlubíš:
Dnes najeto 480.km(240-dálnice,150-okresky,zbytek město).
Nádrž do plna 23.litrů, :Arrow: 4.79l/100 km :Smile:
a pak brečíš že ti to nejede a žere, to že to nejede se dá jednoduše vyčíst i z techničáku, asi sis toho nevšim když si to kupoval že to má 55kw...

pak by mě zajímala ta tvoje koroze nárazníku...plastovýho...to musí bejt zajímavý pokoukání...

koupils auto nový? víš co se snim stalo když si ho neměl? pokud ti koroduje plechovej díl tak to je buď opravovaný nebo to bylo někdy narušený např. odlítajícím kamením od kol...

opel servisu se nedivim že tě "vyfakoval", kdyby měl každýmu něco nalakovat tak by sis to musel brzo servisovat sám bo by každej servis zkrachoval (nejen opel)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět