Nevíte jak je to se zárukou a případnou reklamací,Astra G-12 let záruka na neprorezivění karoserie, auto je koupeno 08.2003

taky nazor, ale je to kus od kusu, ja mam rv 98 kombi, koroze nikde, jen na levym zadnim blatniku par puchyrku, no asi necham opravit, pozink by toto nemel delat.diesel píše:Mám poctivě vedenou servisku,najeto 100.tis km-příští kontrola 120.tis.km,jěště rok uvedení do provozu 10/2003![]()
Pravý blatník koroze a dveře,ale pod lakem,je to nafouklé a hrbolky,už jsem se na to byl ptát a je to na neproreziveňí karoserie-takže až tam bude díra,to jsem si zase nasral do bot-3.roky staré auto a koroduje![]()
Já mám štěstí,sice mi to nikdo neukradne,ale rozpadne se mi to před barákem,GM největši automobilka na Zemi a takhle mystifikuje.
P.s.v roce 2000 jsem si koupil jetou III(Golfa),najeto 180.tis.km nikde ani kousek rzi,nebylo to pozinkováno
A tady ta kurva nejede,žere a ještě koroduje a v servise tě ještě spláchnou,kde to jsme po létě to půjde do praku a už nikdy Opla
a pak brečíš že ti to nejede a žere, to že to nejede se dá jednoduše vyčíst i z techničáku, asi sis toho nevšim když si to kupoval že to má 55kw...Dnes najeto 480.km(240-dálnice,150-okresky,zbytek město).
Nádrž do plna 23.litrů, :Arrow: 4.79l/100 km :Smile:
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |