ARMAGEDON - Astra X16XE 74Kw 3dv

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ahoj,pekna...Kde jsi koupil ty "potahy" na sedadla?? Jsou to jen takeve "deky" ale celkem by se mi sikly take,treba trochu v jine barvicce :D
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Reklama

ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON »

Díky všem za hodnocení
info Tomhaj san: tento šílený tuzing :P :P jsem zakoupil někde v globusu za pár pětek a musím říct že sem udělal dobře, páč to v zimě nestudí a v létě se na tom nepotíš, ale jak říkám, je to tuzing jak prase :twisted: :twisted: ale já jsem člověk ryze praktický, takže jsem spokojen a hlavně, nestálo to majlant :wink: :P
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Luky píše:
Astra - R@SAG píše:PS : Vozis reklamu, to te chvalim :lol: :lol: :lol: :lol:
Reklamu vozi, ale na jinej web :!:
Jinak pekna karka. Prej bezna vybava 4 pytle, klima... hmm, to bych taky bral.
Jak jinou a na SPZ vozi co :lol: :lol: :lol: :lol: no a ta 2 nalepkla je sice jina, ale to neva.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ARMAGEDON píše:Díky všem za hodnocení
info Tomhaj san: tento šílený tuzing :P :P jsem zakoupil někde v globusu za pár pětek a musím říct že sem udělal dobře, páč to v zimě nestudí a v létě se na tom nepotíš, ale jak říkám, je to tuzing jak prase :twisted: :twisted: ale já jsem člověk ryze praktický, takže jsem spokojen a hlavně, nestálo to majlant :wink: :P
tedy,takhle si delat legraci z tuzingu... :lol: Ja jsem se k nemu jeste ani nevyjadril.Myslim,ze kvalitni tuzing-myslim treba opravdu dobre udelane na miru prahy,narazniky atd. jsou jiste lepsi,nez "tuctove" OPC.Kdo se diva na nejake porady tuningu,prestavbach a tak,tak si myslim vi,o cem pisu.Zde taky nedavaji kupovane,ale nechavaji si delat jine-"origo".Je ale otazka,jestli v CR je vlastne nekdo,kdo to opravdu umi. :cry: Pak je toto auto skutecne original,nez mit "original OPC.(snad jsem se do toho nezamotal.)Nerikam,ze OPC je sit,chran buch! :D JInak na potahy schvalne mrknu uz jen proto,ze se jiste daj snadno cistit.
ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON »

suprově se to udržuje a plní to účel, jinak ta jakási přípona san je vyjádření úcty k oslovenému, pracuju totiž v japonský firmě, takže už to mám v krvi :wink: :P
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ARMAGEDON píše:suprově se to udržuje a plní to účel, jinak ta jakási přípona san je vyjádření úcty k oslovenému, pracuju totiž v japonský firmě, takže už to mám v krvi :wink: :P
jee,toho "san" jsem si ani nevsimli,ale dekuji ARMAGEDON san :D
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

pekny vozitko,hustej vejfuk a kridylko bomba, ty poklice to bud v klidu sou v pohode videl sem vo dost horsi, ale ty hliniky to bude jiny kafe
jo a ta mezera mezi blatakama je myslim normalni kdyz tam mas zimaky, mam to taky jako kdyz to je snizeny a na letnich se tam udela mezera jako krava 8)
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]

1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
Odpovědět