ale notak ! to uz nezachranis... ale je dobre ze ses priznalVojta píše:já ale neřek že sem to byl já ale ptal sem se tě jestli se ti to náhodou nestalo
Taky Názor
- Reklama
tak sem dal teda ano.... už tam je 2xlibik píše:ale notak ! to uz nezachranis... ale je dobre ze ses priznalVojta píše:já ale neřek že sem to byl já ale ptal sem se tě jestli se ti to náhodou nestalo:D:D obcas se to stane i me
:D:D
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
já nic nezneužívám já totiž předtim ještě nehlasoval takže sem furt měl možnost volby a přesvědčili ste mě že ten tuning je fakt gůůůůůůůd a khůůůůůůůllibik píše:takhle bys toho admina zneuzivat nemel...Vojta píše:tak sem dal teda ano.... už tam je 2xlibik píše: ale notak ! to uz nezachranis... ale je dobre ze ses priznal:D:D obcas se to stane i me
![]()
Vojta píše:
já nic nezneužívám já totiž předtim ještě nehlasoval takže sem furt měl možnost volby a přesvědčili ste mě že ten tuning je fakt gůůůůůůůd a khůůůůůůůl![]()
![]()
![]()
A nepotřebuješ takhle trošku si užít pobyt v té krásné vile s obrovskou zahradou, kde se tiše pohybuje služebnictvo v bílých pláštích? Zn. skotské střiky třikrát denně
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
tak kazdymu se libi neco jinyho... mozna bysme mohli rict miro.desingovi,, kdyz ti uz namontoval kola, jestli by ti tam taky nedal pulmetrovej spoiler, metrovy vejfuky a dozadu pekny vyrezavany spoilerVojta píše:já nic nezneužívám já totiž předtim ještě nehlasoval takže sem furt měl možnost volby a přesvědčili ste mě že ten tuning je fakt gůůůůůůůd a khůůůůůůůllibik píše:takhle bys toho admina zneuzivat nemel...Vojta píše: tak sem dal teda ano.... už tam je 2x![]()
![]()
![]()
![]()
jj ale jedině z kartonu od lednice aby to nebylo těžký!libik píše:tak kazdymu se libi neco jinyho... mozna bysme mohli rict miro.desingovi,, kdyz ti uz namontoval kola, jestli by ti tam taky nedal pulmetrovej spoiler, metrovy vejfuky a dozadu pekny vyrezavany spoilerVojta píše:já nic nezneužívám já totiž předtim ještě nehlasoval takže sem furt měl možnost volby a přesvědčili ste mě že ten tuning je fakt gůůůůůůůd a khůůůůůůůllibik píše: takhle bys toho admina zneuzivat nemel...![]()
![]()
![]()
![]()
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
pjocpak? nelibi se ti tuzing??Vojta píše:jj ale jedině z kartonu od lednice aby to nebylo těžký!libik píše:tak kazdymu se libi neco jinyho... mozna bysme mohli rict miro.desingovi,, kdyz ti uz namontoval kola, jestli by ti tam taky nedal pulmetrovej spoiler, metrovy vejfuky a dozadu pekny vyrezavany spoilerVojta píše: já nic nezneužívám já totiž předtim ještě nehlasoval takže sem furt měl možnost volby a přesvědčili ste mě že ten tuning je fakt gůůůůůůůd a khůůůůůůůl![]()
![]()
![]()
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

- Princ William
http://www.tuzing.com/ tadyten web si tuzingem přímo zabývá, je tam toho dost k pobavení. 
Astra G coupe Z22SE
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
to si sem nemel davat, na tom si Vojtik smlsneghostrider píše:http://www.tuzing.com/ tadyten web si tuzingem přímo zabývá, je tam toho dost k pobavení.
Tak mě tu máte

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že ty naše Astrulky jsou krásné i bez tuningu.

ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261