koudy píše:Tak aby jsme nezůstali jen u toho vysvědčení. Dneska jsem jel se ženou a synem na plavání. A jak tak jedem, tak najednou rána jako kráva, vůbec jsem nevěděl co se děje, až mě žena taktně "a ty vo.." upozornila - podíval jsem se na čelní sklo. Byl tam takový menší (průměr. 3cm) pavouček. Takže super, člověk by řek, že ta silnice byla suchá, ale tomu kamiónu (zřejmě to udělal on) co jel proti mě, se připlet do cesty menší kamínek. Ještě, že mám připojištěný sklo, hned jsem volal na pojišťovnu a i bez čísla smlouvy to se mnou po telefonu sepsali, akorát čísla který mi dali na likvidátory, jaksi nikdo nezvedal. No zkusím to vzejtra a uvidíme. Jen doufám, že mi to pojišťovna uhradí a nebude se nikterak šprajcovat. A taky doufám, že mi pojištěná částka do 5.000Kč bude stačit, ikdyž teď jsem koukal na ceny skel a není to nejhorší.
no já měnil sklo v létě, stejná situace jako u tebe a také jsem ho měl pojištěné a oprava:
čelní sklo eurocode 6284 AGM 3.250,- Kč
lepící souprava 920,- Kč
demnotáž/montáž 1.050,- Kč
sleva -6% 313,50,- Kč
+ DPH 19% 932,50,- Kč
--------------------------------------------------
celkem: 5.839,- Kč
takže 5tis je určitě málo..

nevím u koho to máš pojištěný? ale já u kooperativy za 750Kč ročně na částku 10tis kč v případě škody...