dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky
Co je to za kontrolku,ví někdo?
Co je to za kontrolku,ví někdo?
Ahoj,
dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky
))
- Reklama
díky
nevim jestli ti mám poděkovat nebo ne......doufam že sama zhasne.......ale asi díky 
Re: Co je to za kontrolku,ví někdo?
no, já měl ten samej problém a jel jsem do Opel servisu a za 393,- Kč mi to opravili a mám na to ještě zárukumekki24 píše:Ahoj,
dneska mi celý den svítí na palubce kontrolka barvy oranžové/žluté a je na ní auto a jako z něj vyhází francouzský klíč...nemám tušení co znamená....omluvte popis kontrolky))
Naposledy upravil(a) Oliver dne 29 led 2007, 19:40, celkem upraveno 1 x.
Jo, jedna lepší než druhá!R.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....![]()
![]()
Naposledy upravil(a) Oliver dne 29 led 2007, 19:44, celkem upraveno 1 x.
no zrovna liberecká čsad byla na seznamu prodejců nekvalitních paliv jak kolem toho vloni bylo takový haló, nejlepší je jezdit na pumpy kde se hodně vytočíOliver píše:Jo, jedna lepší než druhá!R.A.Y. píše:Za to těch benzinek tam ale máte.. Benzina, Tempex.....![]()
![]()
snad jenom v ČSAD mají benzín, který není pančovaný! prej ho maj od OMV, no to asi těžko
, když ho berou ze Slovnaftu, ale je možné, že adetiva jsou od OMV
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
Michal Vlas
nesvítí kontrolka
Jo mě taky nesvítí. Když zapnu klíček tak se rozsvítí jen oranžově motor a konec,po nastartování vše zhasne jak má. ja mam 1.6 16v. Tatka má 1.4 16v a tomu svítí obě dvě
Tak není nic špatně když mi nesvítí je to r.v.1998
Tak sem byl v servisu.....
Tak jsem jel do SRBA servis v Praze kde mi zdarma udělali diagostiku a zjistily že to je nějaký ART nebo ATR nebo tak nějak a že to má něco společnýho s výfukem a nový to stojí 15000kč, ale mechanik těsně před tim než mi auto převzal si naštěstí všimnul, že je k tomu přístroji zespoda vypadlej kabel a zastrčil ho a vše bylo o.k. A ted si představte že by mi ho převzal nějakej soukromej autotechnik, v dílně mi ten kabel zapojil,vyleštil ten přistroj a pak mi naučtoval 15000kč za rádoby "novej" ....měl sem kliku na automechanika.......