V tom případě Tě můžu uklidnit. Snímač přetlaku turba to nebudeOliver píše:tak motor mám: Z 14 XE rok výroby 2000 (auto model 2001)
kontrolka elektroniky
Re: kontrolka motoru
Jarda B
Astra G 1.8
Astra G 1.8
- Reklama
Re: kontrolka motoru
nevadí, zítra jedu do Opel service, tak snad to dají do pořádkuJardaB píše:V tom případě Tě můžu uklidnit. Snímač přetlaku turba to nebudeOliver píše:tak motor mám: Z 14 XE rok výroby 2000 (auto model 2001)
Naposledy upravil(a) Oliver dne 28 led 2007, 18:51, celkem upraveno 1 x.
kontrolka motoru
tak pánové, byl jsem v tom servisu ve Starém Městě u Uh.Hradiště, řek bych, že déle trvalo sepsání přijímacího protokolu, než samotná diagnostika a výsledek
: špatné spalování na 1. válci, chyba vymazána a pokud se to znovu objeví, tak mám přijet a oni tam stříknou nějakou směs na odstranění karbonu, jinak cena včetně DPH 393,- Kč!!
, jo a ještě mě řekli, že je třeba, sem tam někdy tomu šlápnout pořádně na plyn
až do nejvyšších otáček, no a taky už budu brát jenom Shell V-Power a nic jiného!
tak teď to lítá jako F1

Naposledy upravil(a) Oliver dne 28 led 2007, 18:51, celkem upraveno 1 x.
...
Kolik vůbec stojí ten Žel-Ví-póvl? Moje Astruše ho taky kdysi polykala (a nic jinýho), ale od té doby co jsem ji osedlal já, nedostala ho ani kapku...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Tak, nechcem biť kacir, ale musim to tu rozobrať.
V-Pover u benzinu je udajne pecka, zvyši sa vykon a klesne spotreba ktora akurat pokryje to, že je trochu drahší.
V-Power Diesel som natankoval 2x a vysledok je generalka čerpadla (tesnenia) a tesnení pod vstrekmi. Nehovorím, že tie aditíva mi rozpustili tesnenia ale nemôžem to ani vylúčiť. Aby mi naraz pustili tesnenia v čerpadle a dva tesnenia pod vstrekmi?
P.
V-Pover u benzinu je udajne pecka, zvyši sa vykon a klesne spotreba ktora akurat pokryje to, že je trochu drahší.
V-Power Diesel som natankoval 2x a vysledok je generalka čerpadla (tesnenia) a tesnení pod vstrekmi. Nehovorím, že tie aditíva mi rozpustili tesnenia ale nemôžem to ani vylúčiť. Aby mi naraz pustili tesnenia v čerpadle a dva tesnenia pod vstrekmi?
P.
x20dtl, combi,r.v.99, ABS, 4xAirbag
Re: ...
U nás 27,50Oliver píše:tak včera jsem to bral ve Starém Městě za 29,10/litrSlag píše:Kolik vůbec stojí ten Žel-Ví-póvl? Moje Astruše ho taky kdysi polykala (a nic jinýho), ale od té doby co jsem ji osedlal já, nedostala ho ani kapku...