Kdo se chce hadat sem s nazory, rad to s vama porovnam na nejakem srazu
Rozdil mezi mp3 a klasickym audio CD
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozdil mezi mp3 a klasickym audio CD
Tak na to se musi udelat tema, myslim ze v aute kde nebude hifi za 100litru to nikdo nepozna, kor kdyz bude tam mp3 udelana z originalu a bude mit biltrate min. 160kb/s
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Grabuji si sice veci na vic nez na tech 160kb/s , ale auto neni zrovna vhodne na nejaky superzvuk, takze podle me MP3 do auta patri. Jestli ma nekdo supertiche auto a netopyri usi, kteryma slysi travu rust a ma na to at si tam klidne takovou aparaturu za 100litru da
.
Stejne ale z toho, koncertni sin neudela.
Stejne ale z toho, koncertni sin neudela.
Stejně si myslím že by to mohlo být poznat když by byl bitrate 128kb/s. Doma to poznám určitě, v autě za jízdy možná a ve stojícím autě s BENZÍNOVÝM motorem na volnoběh určitě. Uvažuju ale bitrate 32-128kb/s. Empétrojka s nižším bitrate než 128kb/s je hrozná. A bude to znát i v autě, ten zvuk je bez vejšek, středy rozšišlaný a bassy jako kdyby repraky prasklý. To je extrém, nebudu to hrotit, ale alba v nižším bitrate než těch 192kb/s ani nestahuju.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jo do CBR 92kb/s to už je snad klasický plechový zvuk..máš pravdu pokud mluvíme o bitrate do 128kb/s ale někdo tu mluvil o 160 a více a o rozdílech v kvalitě...to už by musel mít šíleně drahou aparaturu aby to poznal..a to má v autě snad...nikdo...CUBErt píše:Už na trošku lepším stereu je to znát ! Pokud teda mluvíme u bitrate do 128kb/s . Schválně si převeď WAV do VBR 320kb/s a druhou do CBR 92kb/s a uvidíš to uslyšíš
a mluví se tu o mp3 - cela mp3 komprese je založena na vynecháváni sobe blizkých a podobných tonů
Dělám to taky tak pořád a do auta to myslím stačí ažaž.Vojta píše:já si jednou udělal z mp3 audio CD a rozdíl sem nepoznal
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu 
Na to uz jsem dost starej abych mel v aute 100 audio cd

Na to uz jsem dost starej abych mel v aute 100 audio cd
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sam by to nepoznalrychlyradim píše:takže jsem se na to ptal člověka co do toho dělá
Tak to ti garantuju, že bez mp3 tu ránu teda dám.....milosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
Na to uz jsem dost starej abych mel v aute 100 audio cd![]()
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W