Kamarádi, odešel se mi zámek v zadních pravých dveřích- říkal to Alzafir a tomu věřím, neumím však sundat tapec ze zadních dveří. 3 šroubky dole, jeden pod gumovým překrytím v madle a dál? Drží to dál a při pohledu pod tapec mi to připadá že bude ještě nějaký šroubek nekde v úrovni madla. Tam jsem však nic nenašel! Poradíte mi někdo znalý? Děkuji moc.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 16 črc 2019, 08:10, celkem upraveno 1 x.
Dole na lemu dveří jsou 3 šrouby. Pak pod tou gumovou krytkou v madle, madlo musíš vycvaknout šroubovákem a najdeš další 2 šrouby. Pak je další pod výškovým reprákem.
Další je pod kolíbkou otvírání okna nebo pod popelníkem, jedno nebo druhé.
Suma sumárum, 3 šrouby dole, 5 ve dveřích, pak na bocích olastové zácvaky a tapec vzadu zvedej nahoru, abys ho uvolnil u okenní lišty.
V Jak na to je to popsané.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Protože jsem měl dnes volno, řekl jsem si že se po vyspání naobědvám a potom pojedu k potúčku "kutit" dle rad Alzafira. Podařilo se, tapec mám sundaný-nachystaný na to až mi pošta doveze ten zámek. Pak to jen poskládám. Trochu mě u té práce dnešní sluníčko opálilo, alespoň mám základ a nebudu u moře vypadat "divně" neopáleně. Alzafire děkuji za radu, kdyby jsi mi to nenapsal tak bych toho asi hodně polámal.