od 1. 10. 2018 řidiči nebudou muset vozit příruční zvedák, klíč na matice kol a náhradní kolo. Jedná se o řidiče, kteří:p.somik píše:Stejně jsem dopadl na STK Ostrava Hrabová před 3 lety, ptal se, kde mám rezervu, já řekl,že mám 2 kompresory a 2 lepící sady. Jeho reakce byla , že musím mít rezervu, tak jsem mu složil Zafiru do 7-mi místného provedení a ať mi ukáže, kde ji mám vozit. Uznal, že není místo, ale vytasil se s tím, že mi měly 2 místa odebrat, nebo neschválit LPG, a že bez rezervy mohou jezdit jen vozy, které to mají od výroby, nebo napsané v velkém TP. Na otázku kde si to můžu nechat zapsat, odpověděl, že nikde, tak jsem mu řekl, že jednou je to schválené, tak mě to nezajímá. Naštěstí toho už nechal.
Ta byrokracie je děs
 tipuju tak že by mohl kiksnout startér
 tipuju tak že by mohl kiksnout startér  a nejlíp co nejdál od baráku
 a nejlíp co nejdál od baráku  

ale uz sme nato dvaja
  ale uz sme nato dvaja 
 Jen bych nalakoval to co se ti tam loupe na sloupku
 Jen bych nalakoval to co se ti tam loupe na sloupku  
Ááá, Gorbova Mamba zůstává na foruShuya píše:Tak a sme znova nazad na fore sice to nieje astra, ale predsa. Znova sa moze zacat dalsi kolotoc
ale uz sme nato dvaja

.
 . 
   a oprava laku na předním nárazníku a nové lízátko nebo mě ho nějaká dobrá duše ukradla
 a oprava laku na předním nárazníku a nové lízátko nebo mě ho nějaká dobrá duše ukradla  

Shuya píše:Tak tak, sice az na druhy pokus ale je doma, trosku lasky a bude to super vozenie

jinak v MLparts.cz levné oleje mrkněte na stránky
 jinak v MLparts.cz levné oleje mrkněte na stránky  

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |