Miro.design píše:postupoval jsem jako cidla nejdriv kola protoze kola delaj auto pak vejfuk a mezitim naky stylingovky aby to vypadalo a planuju filtr, ale myslim ze je na kazdym jak zacne je to uplne jedno
dulezity je mit nakou predstavu a smerovat k ni upravy protoze bez predstavy tam placas veci a najednou zjistis ze se ti to nelibi
njo a pak zacnes ty veci menit pac uz si tiu predstavu utvoris - muj pripad
ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
Zigi píše:KOncovka je onicem,kdyz uz tak alespon celou posledni ladenou cast
jj ja mela koncovku a taky sem pak kupovala posledni dil i s koncovkou pac ta samotna koncovka je ble e
Souhlasím, laďák je laďák, nějaký koncovky jen pro to, aby to dělalo binec a ještě to podepřít rezonátorem, tak to se mi zdá kách ale laďák je něco zcela jiného.
ondrazalsky píše:ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
Pokud bych kupoval 1.2 HTP tak to je jasna volba
No moc to nepomůže, protože to HTP tam zůstane, jen tam nedaj 1.2, takže kdo se v tom trochu vyzná, tak hned ví
Cidla píše:ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknout
Cidla píše:ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknout
Pokut se chces bavit o tuningu ja bych zacal spodkem tlumice brzdy atd . pak motor nejakej ten regulator turba a dalsi vychytavky.Pak styling a pak nakonec hifi hodilo by se i nejaky odlehceni viz pryc zadni sedacky a nechat udelat polstrovani do nej zaborit nejaky repracky taky nevypada na skodu ale je to pak hraci skrinka zalezi co chces ze treba nejaky nitro i kdyz to nici motor ale i to se da eliminovat
Zalezi jestli ches aby auto tahalo 180 tak tak a vypadalo jako zihadlo a nebo aby to mnelo ze zacatku styl seriovky ale vytahne to maximum
P.S: druha moznost nezapomen pasy jo prosim