zesilování rádia
zesilování rádia
Kolegové, prosím o radu, rádio si v průběhu hraní samo od sebe zesiluje. což je občas dost nepříjemné. CAR 400 s ovládáním na volantu. díl Pavel
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jak jsem tu psal, také jsem mohl točit knoflíkem jak jsem chtěl..ale přepnul jsem na jinou a bylo to vpoho...teď už se mi to nestalo hafo dlouhomanli2 píše:mě zase dělá že poslouchám najednou to lupne a řve to jak na lesy at točim čudlikem jak točim...ani zapnout a vypnot radio nepomuže... jenom přelazení na jinou stanici... a po chvilce zase dobrý

Záleží, jak máte nastavený zesílení při hlášení o dopravě.... jestli naplno tak vám to řve, některý stanice takhle blbnou a místo hlášení to zesílí i to co normálně vysílaj a pak to zase skočí do normálu.... 

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Tohle je něco jinýho.... to se zesiluje postupně se zvyšující rychlostí.., hlášení o dopravě nemá na rychlost vozu vliv.Nastavuje se tlačítkem [TP]Caklik píše:CDR 500 má nastavení hlasitosti dle rychlosti vozu. Intezita zesilování se řídí .... podržet UML až zazní potvr. tón, pak šipkama nastavit uroveň SD-VOL 0 až 5. Při nule je to vypnuté. Za 10 sekund se to samo uloží.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
-
- Kontaktovat uživatele:
Z původního dotazu taky není zřejmé, kdy se mu to zesiluje. A že by nevěděl nic o TA dopravním hlašení a nastavení jeho hlasitosti se mi nezdá.Oťas píše:Tohle je něco jinýho.... to se zesiluje postupně se zvyšující rychlostí.., hlášení o dopravě nemá na rychlost vozu vliv.Nastavuje se tlačítkem [TP]Caklik píše:CDR 500 má nastavení hlasitosti dle rychlosti vozu. Intezita zesilování se řídí .... podržet UML až zazní potvr. tón, pak šipkama nastavit uroveň SD-VOL 0 až 5. Při nule je to vypnuté. Za 10 sekund se to samo uloží.
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
Máš pravdu... to mělo bejt spíš na manliho.Caklik píše:Z původního dotazu taky není zřejmé, kdy se mu to zesiluje. A že by nevěděl nic o TA dopravním hlašení a nastavení jeho hlasitosti se mi nezdá.Oťas píše:Tohle je něco jinýho.... to se zesiluje postupně se zvyšující rychlostí.., hlášení o dopravě nemá na rychlost vozu vliv.Nastavuje se tlačítkem [TP]Caklik píše:CDR 500 má nastavení hlasitosti dle rychlosti vozu. Intezita zesilování se řídí .... podržet UML až zazní potvr. tón, pak šipkama nastavit uroveň SD-VOL 0 až 5. Při nule je to vypnuté. Za 10 sekund se to samo uloží.
dik za tipy. zesiluje se to náhodně a to tak, že to najednou přidá a to dost. režim auta na to nemá vliv. Vzhledem k tomu, že jsem astru přivez od "němce" před vánoci tak sosám, sosám informace. Vyzkouším jestli to nastane i při tý kazetě.Caklik píše:Z původního dotazu taky není zřejmé, kdy se mu to zesiluje. A že by nevěděl nic o TA dopravním hlašení a nastavení jeho hlasitosti se mi nezdá.Oťas píše:Tohle je něco jinýho.... to se zesiluje postupně se zvyšující rychlostí.., hlášení o dopravě nemá na rychlost vozu vliv.Nastavuje se tlačítkem [TP]Caklik píše:CDR 500 má nastavení hlasitosti dle rychlosti vozu. Intezita zesilování se řídí .... podržet UML až zazní potvr. tón, pak šipkama nastavit uroveň SD-VOL 0 až 5. Při nule je to vypnuté. Za 10 sekund se to samo uloží.