Já ti do toho Marťásku mluvit nechci, ale svým způsobem jsi si odpověděl sám. Než "nehezké" Béčko u kterého se brzi začně všechno srát, tak raději pěkné a zachovalé Áčko které ti službu udělá taky a né li lepší. Já se teda nebudu chlubit, ale se svým autem jsem spokjený a jsem na něj i pyšný. Teď co mám vyměněný ten altík, sednu a jedu. Zbývá mi jen s pomocí Alzafira dořešit tu el. v zástrčce no a.....jezdit, jezdit, jezdit

Myslím si že tohle auto mi bude dlouho sloužit, je to přesně to co jsem už kdysi chtěl: Zafira A 1,8i 16V, postupně si ji předělat do OPC vzhledu, hezké kola, DVD a časem třeba i tu navigaci, Klimatizaci...... No a dnes to všechno mám, auto je pořád ještě líbivé, slouží--JSEM SPOKOJEN!
Možná si to o Áčkové/Béčkové Zafiře řekl i tento "Helmut" který dnes chvilku parkoval v Priessnitzových lázních. Bylo to dle lišty Njoy ale mělo to normální čiré zad. okna a v předním nár. neměl mlhovky.
Dnes se tady počasí tak rychle měnilo, že než jsem vyšel nahoru na procedůry do Priessnitzova domu, tak jsem byl totáně mokrý a to jsem vycházel suchý za doprovodu svítícího sluníčka. Hold "Jeseníky"!