Happy píše:Zas bych to nějak nehrotil, Karel určitě věděl co objednává, takže nechť mu slouží.
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.
a proto radsi ojetinu ale v plny palbe nez novou karu ale v zakladu
milosh píše:a proto radsi ojetinu ale v plny palbe nez novou karu ale v zakladu
Ja raci novy v plny palbe Za tu klimu je co si pamatuju neumernej priplatek a cerna vs. ostatni tmavsi barvy IMHO neni zas takovej rozdil. A ze bych musel dat x-tisic za elektricky vokna to opravdu nee. Podle me to neni spatna volba.
Tak gratuluji k nove Astre, je prekrasna, a skoro jako muj milacek . preji mnoho stastnych km bez nehody. ja uz mam 1200 km a jsem nadsen jeste jednou gratuluji, at slouzi
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
milosh píše:a proto radsi ojetinu ale v plny palbe nez novou karu ale v zakladu
Ja raci novy v plny palbe Za tu klimu je co si pamatuju neumernej priplatek a cerna vs. ostatni tmavsi barvy IMHO neni zas takovej rozdil. A ze bych musel dat x-tisic za elektricky vokna to opravdu nee. Podle me to neni spatna volba.
Taky jsem toho názoru, jako milosh..... ono nový ztrácí hodně rychle na hodnotě a když je ojetina v plný palbě a servisovaná, tak se dá dost ušetřit.Ale je to zase jen názor, tak ať ti jezdí ku spokojennosti....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Happy píše:Zas bych to nějak nehrotil, Karel určitě věděl co objednává, takže nechť mu slouží.
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.
a proto radsi ojetinu ale v plny palbe nez novou karu ale v zakladu
Kdo jednou zkusil nechce jinak.Nový auto je nový auto.Ta vůně novýho auta ten pocit když to objednáváš když přijde když ti ho naleští a pak hrdě odjíždíš.
Tak jak říká Lomikar,my mu můžeme tiše závidět, že vyjel s novým autem ze salonu, kdo si tohle může dovolit? Já teda ne, protože ty ceny jsou fakt závratný oproti ojetinám. A jelikož moje podmínka auta byla taky klima,el okna,4vaky a silnej diesel mám ojetinu, která by mě v novým stála dvakrát tolik.
Takže ať slouží a ať vydrží tak krásně nová a voňavá mooooc dlouho Karle, moc ji nelešti ať nesedřeš lak
Nova je nova, to je bez debat!
Skoda jenom, ze nejsou funkcni fotky muzes sem nejake nahrat? Aby to bylo tady a ne na nejakych upload serverech, kde se to za chvili smaze?
Dik
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L