mě se to číslo taky moc nezdá ale vyhazuje mi to 5431
Je to určitě blaunpunkt 300?? není to philips 300
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
Teprve teď jsem si všiml, že to číslo z kalkulačky ani neumím opsat: 5431. Aspoň že na tom obrázku jsem to dal správně . Ale možná je heno tak nasratý, že nenapsal, jak anabáze dopadla.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Taky je možné že se zařadil mezi mnoho jemu podobnych, kteří se zaregistrujou, vytěží informace a pak už nikdy nepřijdou.
Kolikrát mám nutkání jejich prosbu přehlédnout
I slovo díky, ale nepomohlo, napovídá o dobrém charakteru
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Ahoj, otec má Vectru B s CAR 300, zablokované rádio aj keď má originál car pass... Má totiž rozsypaný displej (...), takže nevidí zadávanie kódu. Párkrát som mu to po odpojení batérie nahodil "poslepu", napísal som mu postup a zmrvil to, takže už asi vyčepal všetky pokusy. Čo display píše neviem..., zadanie kódu nešlape, takže už len vyhodiť? Displej oprava/výmena nutná, to viem, ale je možné ešte radio rozchodiť aj po 10x neúspešných pokusoch? Nejaká dobrá rada? Dík moc.
Nevím, jak je to možné, ale některý z programů Superantispyware nebo CCleaner mi to smáznul z disku, zůstal jen prázdný adresář.
edit: che, našel jsem ho na flešce, zkus 0440
Kdo by chtěl můžu přeposlat.
Přílohy
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.