Mám připojištění všech skel a tak jsem to neřešil zavolal pojišťovnu nahlásil poj událost. Vše v pohodě.
Zajel do servisu (hned za barákem) Auto sklo Hleďa... Ochotný až za hrob vzali si veškeré potřebné věci a o nic že se nemusím starat vše s poj. vyřídí. ŘÍKÁM SI PARÁDA PŘI TÉ SMŮLE TO BUDE VYŘÍZENÉ RYCHLE A V POHODĚ... No a tady pohoda končí...
Přišla mě z pojišťovny faktura s touto větou cituji:
Citace:
"Vzhledem k tomu, že celkové náklady na opravu poškození (výměnu čelního skla) přesáhly sjednaný
limit plnění v příslušné pojistné smlouvě, bylo pojistné plnění stanoveno ve výši sjednaného limitu
plnění pro připojištění čelního skla.
Rekapitulace pojistného plnění:
--------------------------------------------------
Náklady na opravu s DPH 6 000 Kč"
Chlap co mi to v servisu vyměňoval a přiznám se ani já cenu za díly neřekl...
Pokud tedy si servis účtoval na pojišťovně víc jak 6tis za výměnu předního skla, proboha kolik to sklo může stát, když já sem ho na netu všude našel za ccca 4 - 7tis kč maximálně!!?? Bauset za 1500kč a práci jak inzerují tak ta by měla být zdarma...
Chlap se mě ptal jaké tam chci a já řek, že to co tam je modré (dal mi na výběr ze tří druhů zelené, modré a nějaké čiré s nějakou technologíí nevím co to přesně bylo) Já si vybral zatmavené s modrým pruhem (taky k modrému autu že

Tak že teď budu čekat kdy se ozve servis že chcou doplatit rozdíl a hlavně kolik!!
Vidím to na začátek hezkého příběhu!