ale myslím, že kdyby něco z toho bylo v háji, tak to napíše diagnostika. Děkuji za odpověď.
 ale myslím, že kdyby něco z toho bylo v háji, tak to napíše diagnostika. Děkuji za odpověď.Jo ještě na závěr, Auto je r.v.2003 a má nalítené přeně 207 tis. km
 ale myslím, že kdyby něco z toho bylo v háji, tak to napíše diagnostika. Děkuji za odpověď.

s tou lambdou jsem to přestřelil, ale ke konci příspěvku jsem přemýšlel co ještě napsat a protože tohle je moje 3tí astra a druhá dieselová, tak jsem se nechal unést, ale nejsem mechanik, takže si to můžu dovolit
  s tou lambdou jsem to přestřelil, ale ke konci příspěvku jsem přemýšlel co ještě napsat a protože tohle je moje 3tí astra a druhá dieselová, tak jsem se nechal unést, ale nejsem mechanik, takže si to můžu dovolit   
 | Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |