Cobeinovy toulky po Troppau s mobilem
- Reklama
Re: Cobeinovy toulky po Troppau s mobilem
Další skvost jsem viděl na parkovišti za hospodou Naschvile:
no a na závěr perlíčka- všimněte si její MPZ: ASTRA LA VISTA
-
...jak može byť skvostom social wagen to nechapem, vauxhal je pre mna osobne opel odpad,
kvalitny opel je iba ten z Russelhaimu vsjo ostatne muka a PL naj top spolu z vaux-wagenom. 

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Nezlob se, ale nikde jsem neuvedl že social wagen je skvostem, Vauxhall se rovněž vyráběl v Německé Bochumi a vyvážel se do GB. (byl jsem toho svědkem, vezl jsem tam kdysi na náklaďáku gumové těsnění kolem oken které se vyrábělo tady v Odrách). Zrovna když jsem ve fabrice OPEL v Bochumi skládal, tak tam na parkovišti NOVÝCH vozů stálo několik aster F s řízením vpravo a znaky Vauxhall. Tehdy jsem se poprvé setkal s tímto označením aster. (mimochodem v GB se už Kadett jmenoval Astra!) Je to už ale hodně dávno když si uvědomíte že tam jako nové stály eFka!jerry mouse píše:...jak može byť skvostom social wagen to nechapem, vauxhal je pre mna osobne opel odpad,kvalitny opel je iba ten z Russelhaimu vsjo ostatne muka a PL naj top spolu z vaux-wagenom.
ASTRA LA VISTA
jerry mouse: kde myslíš že se ty vauxhally vyrábí
doplň si znalosti 

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Perlička je spíš ta stříbrná Zafira, že takový auto jezdí na plechu s poklicema v létě 

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Též jsem se nad tím podivoval, ale vzhledem k tomu že je to Švýcar, tak to dá omluvit- tam jsou tuhé zimy! (nebo to byl nějaký Čech který tam auto koupil a zrovna ho dovezl- nevím, převozní celní značky to nejsou!)
Vzpomínám si ale na jednoho Švédského řidiče Mercedesu Sprinter, který v prosinci na letních gumách zapadl u pumpy na Cínovci a prosil o vytažení. Tenkrát byla na Teplicku opravdu šílená zima, sněhu bylo skoro až po kolena a on se tomu podivoval.
Vzpomínám si ale na jednoho Švédského řidiče Mercedesu Sprinter, který v prosinci na letních gumách zapadl u pumpy na Cínovci a prosil o vytažení. Tenkrát byla na Teplicku opravdu šílená zima, sněhu bylo skoro až po kolena a on se tomu podivoval.

ASTRA LA VISTA