asi před dvěma dny mi vykradli auto takovyým způsobem, že když už to radio vytahl tak misto rozpojeni konektoru přeštípl celý svazek kabelů
Od té doby mi bohužel nevalí ani informační displej. Chci se zeptat jestli by nebylo k mání nějaké to schéma zapojení abych při zapojovaní nového napojil správně vše aby zase valil i displej.
no koukam ze zatim moc uspechu nesklizim, ale budis.
Jenom jeste kdyby nahodou nekdo mel napojeny raio pres iso konektor stacilo by mi napsat ktery drat kam
Podle toho, jak čučím do schemat, tak jednak by to měl být červeno-bílý a ne černo-bílý (jak je uváděno v odkazu) a jeho funkci bych viděl v zobrazení příchozího hovoru na TIDu (MIDu) při zapojení originální sady handsfree s telefonem, podle toho zapojení do antenního zesilovače s telefonním kabelem. Čili pokud toto ve své krásce nemáš, tak ten odpojený šlaušek na funkci rostlináře nemá žádný vliv .
Nebo máš skutečně odpojený černo-bílý vodič?
Přílohy
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A proč by to nešlo? půjde to. Ten dražší bazmek zapojíš na origo konektory v autě, 2 ISO konektory od rádia zase zapojíš na konec toho bazmeku a jack zezadu do rádia a do krabičky. To je celé
pejee píše:A proč by to nešlo? půjde to. Ten dražší bazmek zapojíš na origo konektory v autě, 2 ISO konektory od rádia zase zapojíš na konec toho bazmeku a jack zezadu do rádia a do krabičky. To je celé
Hele a proč na tom odkazu od Howkyho je uvedeno, že je to pro Astry od roku 2004 výše?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.