Používáte v autě kameru (černou skříňku)? Pokud ano,tak jakou,jaká byla pořizovací cena a jaká je kvalita obrazu a celková kvalita kamery?

Ceny sou různý od cca 500Kč snad do 15 000Kč já jsem hledal něco kolem 1000Kč ale nakonec jsem si objednal měsíc a půl starou CEL-TEC E07 s kartou 32GB za 2000KčGorbo1 píše:Nie ze by som to chcel,ale co stoji ta sranda?
Se čtením RZ nepočítám,ale zase ať nemám obraz jak v minecraftuAstraMan píše:Kameru do auta používám, na to aby si pak někde dokázal že si nebyl viníkem dopravní nehody, ti bohatě stačí obyčená kamera... Já má s 1440x1080p.
Bohužel baterie ve většině kamer ( nepočítám ty za 15tis,-, to si asi nikdo do auta za 30tis,- kupovat nebude) ti vydží tak hodinu.
Každopádně pokud chceš z kamery přečíst i RZ auta na připojené TV/PC obrazovce, tak určitě tuto možnost nečekej od kamery s cenou do 5tis,-, pokud nejsi tak půl metru za tím, koho chceš takto identifikovat
jj díkp.somik píše:Koukni zde, je to sice 113 stran fóra, ale zajímavé poznatky, videa...
http://www.antiradary-forum.net/topic1481-1680.html
dívám se na cenu i s gps, takže 0801 cca 82 dolarů, 0803 cca 106 dolarů. Koukám na prodejce E-Prance, ten by měl být v pohodě.Gorbo1 píše:Nie ze by som to chcel,ale co stoji ta sranda?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |