Moc bych neváhal, objednával jsem v pátek a až na 12.12., to víš češi a akce, ale nekup to.

Přední když už, tak jedině něco průhlednějšího - nejsem jugoš.

jj, když jsem do toho sednul z Hondy, jsem myslel, že za jízdy vyskočím a půjdu jí tlačit, ale už jsem si zvyknul.manli2 píše:jůůů další červená bez motoru![]()
jj, seš můj člověk - matný lakování spolu s leštěným povrchem je super.Vojta píše:bral bych ty druhý a určitě ne ty poslední
Jinak Happy blahopřeji ti k žihadlu (skoro jak kdybych se díval na svou krásku).Happy píše:jj, seš můj člověk - matný lakování spolu s leštěným povrchem je super.Vojta píše:bral bych ty druhý a určitě ne ty posledníDvojka je i můj favorit, ale jak to tak bejvá, člověk koupí co se mu dostane pod ruku za dobrou cenu.
jj, máš recht, ale v TP mám 205/50 R 16 a ty tam chci taky dát.indet píše:Předpokládam totiž že seš realista a nebudeš na SZR cpát nějaky maxipapuče. To už by ses vůbec nerozjel.
THX!Zigi píše:Pekny folie,kolik te staly a kde sis to nechaval delat?Mas Atest?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |