Nový motor ma už nabehane skušobne za 3dni viac ako 300km a šlape priam kúzelne

a hlavne pri nižšej spotrebe ako mal pôvodny motor, momentalne rozdiel okolo 15percent ked nie viac, niektorý borci už asi vedia o aký projekt ide davnejšie lebo môj fotrik (JRM)to riešil aj z ich pomocou, za čo im aj v mojom mene nesmierne ďakujem.
 a hlavne pri nižšej spotrebe ako mal pôvodny motor, momentalne rozdiel okolo 15percent ked nie viac, niektorý borci už asi vedia o aký projekt ide davnejšie lebo môj fotrik (JRM)to riešil aj z ich pomocou, za čo im aj v mojom mene nesmierne ďakujem. Zopár fotiek z prestavby a pod. hodim priebežne len čo ich povyťahujem z rozbiteho dotykača ked to bude možne. Motor na počudovanie nam naskočil na prvy šup ešte ked bol vonku mimo auta na palete(bude aj video
 ) a to iste sa opakovalo aj po jeho zastavbe ho HB karoserie.
 ) a to iste sa opakovalo aj po jeho zastavbe ho HB karoserie. Asi najväčší galimatiaš nam robilo nové servo TRW-2 ktoré akosi nechcelo fungovať, tak tam napokon šlo to pôvodne z roku 98, myslim že TRW-1.

. Foto historia je zdokumentovana tak nebude sa problem s tym podeliť, ale to už musi poriešiť Majkl sam osobne.
 . Foto historia je zdokumentovana tak nebude sa problem s tym podeliť, ale to už musi poriešiť Majkl sam osobne. 

a hlavne ked zistil že vôľako rychle po GO hlavy začali pretekať výfukové ventily. Na treťom valci extrémne
 a hlavne ked zistil že vôľako rychle po GO hlavy začali pretekať výfukové ventily. Na treťom valci extrémne  totál km po GO 2800km
  totál km po GO 2800km 
 ...ja dnes uz mozno nastartujem
 ...ja dnes uz mozno nastartujem