Zdar chlapi.
Pro klid duše mě zajima jake jste měli přiznaky v Astre u motoru 1.8 16v když byla spojka na konci sil. jedna semi zda se změnil zaběr spojkoveho pedalu, tvrdost pedalu na sešlapnuti jestli byl stejně tuhy nebo tvrdnul atd. Děkuji.
Přiznaky u 1.8 16v 92Kw
- Reklama
-
Re: Přiznaky u 1.8 16v 92Kw
Zabera ti to dole až na koberci, alebo ti mizne brzdova kvapalina zo spoločnej nadržky?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ne zabira porad ve 3/4 drahy pedalu. a kapaliny je porad stejně
Jestli ti spojka funguje jak má, vůbec bych to neřešil...
Mám ten samej motor a mám teď taky trochu problémy. Svítí mi kontrolka motoru. Auto jede normálně (možná o něco míň táhne a maličko cuká, ale možná jsem si to vsugeroval kvůli kontrolce), benzin žere v normě. Jen když nastartuju a je studenej motor, drží sí volnoběh cca 1200 oproti 800 v normálu. Nevíte čím to může být? EGR? Škrtící klapka? Lambda?
Mám ten samej motor a mám teď taky trochu problémy. Svítí mi kontrolka motoru. Auto jede normálně (možná o něco míň táhne a maličko cuká, ale možná jsem si to vsugeroval kvůli kontrolce), benzin žere v normě. Jen když nastartuju a je studenej motor, drží sí volnoběh cca 1200 oproti 800 v normálu. Nevíte čím to může být? EGR? Škrtící klapka? Lambda?
Bertone 1.8 xe
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti svítí kontrolka MIL,tak tam máš přítomný chybový kod.Stačí vyčíst paměť a to by tě mělo nasměrovat.Nemyslím hned měnit součástky ,ale začít měřit a najít závadu.