Dnes jsem objevil kontrolku! nachází se nalevo vedle kontrolky co svítí při zapnutí dálkových světel v tom malém trojuhelníku co je nahoře mezi budíky,zastavil jsem auto a vysedl za pár minut jsem se vrátil a svítilo to! hleděl sem jak puk tak jsem klepl do palubky a husp kontrolka zhasla ale je tam! asi pomůže pohýbat s konektorem co vede zezadku budíků
POZOR:astra má kontrolku potkávacíh světel!!!!
POZOR:astra má kontrolku potkávacíh světel!!!!
zdar klubáci jak všeci víme G není vybaveno indikací potkávacích světel teda JE!
Dnes jsem objevil kontrolku! nachází se nalevo vedle kontrolky co svítí při zapnutí dálkových světel v tom malém trojuhelníku co je nahoře mezi budíky,zastavil jsem auto a vysedl za pár minut jsem se vrátil a svítilo to! hleděl sem jak puk tak jsem klepl do palubky a husp kontrolka zhasla ale je tam! asi pomůže pohýbat s konektorem co vede zezadku budíků

5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
- Reklama
Re: POZOR:astra má kontrolku potkávacíh světel!!!!
nalevo od kontrolky dálek je kontrolka předních mlhových světel... napravo zadních..... a pod nimi blinkr.... víc kontrolek tam neni...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Noo.. tak jak to je?
měl jsi to vyfotit ..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
strašně rychle to zmizelo....zkusím nějak pomlátit budíky,s těma mlhovkama se mě to nezdá že bych zapnul při vysednutí z vozu ale omrknu to jestli jsem náhodou něco nestiskl
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
je tam jen tohle
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- vasekpetr1
Tak povídej která že by to měla být:
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
jsou tam i nějaké volné pozice kam by to šlo dodělat?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
u veliké většiny aster uplně vlevo nad budíkem teploty místo kontrolky poruchy automatického naklápění světel.... budeš to mít i s logem....
čistě teoreticky si vyříznout plastovou folii s kontrolkou třeba z jiných budíků, napasovat ho někde do astry a zapojit ..taky by to šlo
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
jo šlo by to třeba na místo kontrolky tempomatu nebo již zmíněný náklon xenonů (nebo i kontrolky automat. převodovky na druhé straně), napájet zelenou ledku, odpory a symbol potkávacích světel vyříznout třeba z budíků z háčkový astry
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ja som to mal spravene namiesto kontrolky na naklon , staci z vnutra zalepit tie sipky hore a hole , napajkovat zelenu ledku a priviest plusko 
Přesně tak to mám teď udělané 
Astra G 1.8 X18XE1 Sporitve - EX
Astra G OPC II - EX
Land Rover Discovery 3 TDV6 SE
Astra G OPC II - EX
Land Rover Discovery 3 TDV6 SE
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a to tu kontorlku k životu tak potřebujete ?
ze to takle předelavate
ja bud svítím nebo ne a v noci to člověka donuti si rozsvitit 
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
víš jak... jsou lidi co by potřebovali i kontrolku na prdeli aby věděli že maji jít srát....
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Že tam ta kontrolka není mi vyhovuje. Když tam něco svítí, tak mi to indikuje, že je něco jinak, než má při běžném provozu být. Když nepočítáme ruční brzdu a dálkové světla tak je to chyba.