s těmi časy to je tak, že se může něco pos...nicméně balíkář musí počítat s tím že když řekne v 11 tak v 14 už tam nikdo nemusí být..
no se mu ale nedivVojta píše: to mi jeden pičus normálně vynadal že kvůli mě mu něco strhnou protože sem mu do telefonu řek at přijede a pak sem neměl prachy (neudělal sem to schválně, myslel sem že to půjde zaplatit kartou),
njn to ale mě jako zákazníka vůbec nezajímá a i když si myslí něco o kreténech tak je profesionál a nemá to na sobě dát znát, jinak ať jde dělat někam kde nebude ve styku se zákazníkemmanli2 píše:no se mu ale nedivon ztratil čas kterej mohl využít jinde, dostane pojeb že nemá doručitelnost, nikdo ten balík nezaplatí protože není doručený do 24H, a ještě řidiš zaplatí pokutu za nedoručenej balík
a to jenom kvůli pánovi co myslel...
tak jestli byla mladá hezká tak se nabízí jisté řešeníOrec píše:A vis co miluju? Kdyz nekam nataham pul tuny zbozi a pak me zenska rekne,ze nema prachy,tak jak to udelame?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |