Sedačky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
NesteaCZE

Sedačky

Příspěvek od NesteaCZE »

Ahoj!

Zítra se chystám vyndat sedačky, uvidím, jestli stihnu obě nebo jen jednu a další den tu druhou. Jen sem si chtěl ujistit postup, základ bude asi vyndat baterku, kvůli airbagům, že? Pak oddělat ty 4 šrouby, odpojit konektory pod sedačkou a sedačku vyndat. Chci v ní měnit lanovody, na to jsem našel návod od prince williama... snad se mi to podaří, pár věcí mi není přesně jasných, protože to popisuje trošičku na jiné sedačce, ale princip je snad stejný. Doufám, že se to podaří dobře. Dál bych chtěl to trošku promazat, vyčistit atd. - mechanickou část sedačky. Máte nějaké rady a typy?

Díky! 8)
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Sedačky

Příspěvek od Vojta »

šrouby jsou na každé sedačce dva, jsou lepený, pokud je nikdo ještě nepovoloval tak držej jako kráva, pokud nemáš správnej torx tak se ani nepokoušej to nějak povolit, jinak asi neni co radit, až je vyšroubuješ, sedačku vepředu vyhákneš a odpojíš konektory, ten velkej jde pěkně blbě rozpojit, ale to uvidíš sám 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

To zní jakože mi to zabere víc času, než jsem si myslel :lol: snad to půjde dobře... btw. až tam sedačku budu přidělávat, mám ty šrouby zase něčím "přilepit" ?
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

nemusíš, spíš je stříkni nějakym wédéčkem ať ti to jde líp
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
pejee

Příspěvek od pejee »

chce to hlavně přesně nasadit kvalitní torx a pořádnou ráčnu, já s tím docela zápasil a nechtěl bych to strhnout a pak nějak řezat :D
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Tak když by se náhodou stalo, že by jsem to strhl, tak bych to spíš provrtal :D Než řezal :D

No,... to bude srandy zítra koukám ... ( u peugeotka to šlo tak snadno :lol: :lol: )
Oook, wédéčko koupím... 8)
Odpovědět