Takže asi to bude sprava pre cele slovensko a našich priaťelov spoza Moravy ktory dosť často navštevuju našu policajnu krajinu. V našom krajskom regione pribudlo dnes 6 FABII vo farbach 2x modra 2xbiela a 2x strieborna metla z kompletným začiernenim aj predných bočných okien ktoré sú pre smrtelnikov nepovolene. Podobna situacia bude zrejme na celom slovensku takže sa majte chlapi na pozore nech nemusite prispievať na štatne dlhopisy! Buzerovať a Okradať
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
manli2 píše:a spousta lidí by si na auto mohla dát.... fňukat a stěžovat si....
..len počkaj zajac!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Vojta píše:nojo my máme pasaty a superby, slováci fabie
Pasaty sme mali aj mi taktiež aj superbečka ktore su aktivne ale napomoc štatu v zdierani pribudli predražene Fobie, poniektorý sa smejte ale asi niekomu nedochadza čo tu bude za pár rokov.... lebo proces už davno začal.
"Banda okradacov" toto napise len cisty debil , ktoremu asi nedochadza ze policajti v SR su extremne ovplivnovany politikmi , na tych by si mal hadzat spinu , nie na policajtov ktory dostanu do ruk tlaciva v ktorych je napisane ze do mesiaca musite vybrat tolko penazi na pokutach , ked to nesplnis tak papa !!! najde sa aj niekto iny co to dokaze spravit za teba (samozrejme ze nie doslova takto)...... na toho čuraka Kalinaka nikto neukaze prstom ze ty zlodej .... a taktiez cela po*ebana vlada SR , dalsia vec myslis ze tie peniaze z predrazenych fabii dostanu policajti na vyplatu ci co ??? samozrejme ze aj v policajnom zbore sa najdu curaci co sa ta snazia za kazdu cenu doj*ebat , mam osobnu skusenost pri ktorej mi posiel TP z astry a vodicak . Takze tolko ktomuto .
Neboj sa Kalinak a spol Ficoland počitaju z vybratymi dukatmi a proviziami z konkretných aut ako aj inymi prispevkymi od zbedačovaneho narodu, ja viem že tvoj tatik je alebo bol tiež policajt, ale daj si otazku keby sa všetci policajti na slovensku dojedneho vzopreli takymto praktikam a svoje usilie by venovali k prospechu radovych ľudi ktorych tu okradaju okrem menšiny aj kadeaka pofiderny predajcovia ale aj okradačske poistovne a spol. o ktorých sa mi tu ani nechce pisať, preto sa nečuduj že v očiach naroda sú šerifovy ľudia vnimany tak ako sú, bohužiaľ to vedia aj slušny policajti ale tých je zrejme menšina alebo radšej nechcu do toho zabrdať, čo je aj pochopiťelne. Mimochodom slušny policajti to vedia pochopiť ako som to myslel. Poznam aj ja policajtov od dopravy a viem ako ich peruju ich nadriadeni ked zdrbu opravnene nejakeho hlavuna alebo ich kamarata, proste špina ako nikdy predtým a ty posledny poliši sú z toho na prašky do čoho sa to dali naverbovať.
Pri takejto objednavke je dozaista zaujimava aj provizia, zrejme niekoľko Tuaregov obštastni niektorých funkcionarov resp členov ich rodin. U týchto aut sa zrejme jedna o generačnu vymenu a nie sú ani tak zákerne ako Fobie vyššie uvedené predpokladam len že sú to všetko TFSI 1.2 a podobne ktoré sa dobre servisuju, myslim hlavne turbo ktoré sa meni častejšie ako zjazdene pneumatiky, no ale biznis je biznis.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583