Nováček - sedačky, palubní pc, světla a liťáky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Forbes

Nováček - sedačky, palubní pc, světla a liťáky

Příspěvek od Forbes »

Ahoj!

Tak jsem se po prodeji Focuse v naftě připojil do rodiny a pořídil Astru G, 1,4 3dvéřko. Do rodiny doslova, (skoro)tchán pracuje v Opelu. :) A mám několik dotazů, doufám v pomoc.

Žárovky
Teď tam jsou klasické, chtěl bych koupit "xenonky" s modro-bílím světlem. Našel jsem i nějaké za 100,- ale asi nepředpokládám kvalitu. Doporučíte?

Sedačky
Je to míň vybavená verze, ale jinak to byl kup jako prase. Sedačky jsou tam však opravdu katastofa, dají se normálně ty přední vyhodit a namontovat tam ty z klasické Astry 5ti dvéřové? V té jsem už jezdil a sedačky tam jsou ok.

Palubní PC
S méně vybavenou verzí jsem byl ochuzen o dojezd a spotřebu paliva, pochopil jsem však, že nemusím měnit pc, ale "stačí" přepojit pár kabelů a i tyhle údaje to auto může získat?

Litá kola
Uvažuju o 17kách, ale co tak hledám a čtu, asi mi je nikdo nikde neschválí a neprojde to do TP. Chci si auto zkrášlit, ale nevymýšlet "tunerské" blbosti, ale kola bych tam větší chtěl, nicméně chápu dobře, že legální cestou se dostanu pouze k 16kám?

Loketní opěrka
http://www.vopi.cz/univerzalni-loketni- ... round.html - chci nějakou základku bez úložného prostoru, někdo zkušenosti s touto?
Díky moc za rady/odpovědi, už se těším až na autě začnu dělat.:) 8)
Opel Astra 1,4 HB, 3 doors, r.v 2000, 110k km, silver
Reklama

pejee

Re: Nováček - sedačky, palubní pc, světla a liťáky

Příspěvek od pejee »

Čus

žárovky - na nějaký xenon plazma efekt za 200kč se vyprdni a kup kvalitu - osram, philips něco lepšího co fakt bude svítit..protože ty levné žárovky svítí stejně jak obyčejná za 50 kč, 2x jsem je kdysi měl a ani náznak modrého světla

sedačky - pasovat budou, otázka je jaké chceš? obyčejné sedačky jsou ve všech astrách téměř stejné kvalitativně.. kdybys dal fotky svého auta bylo by to lepší

PP - nech si namontovat modul palubního pc

litá kola- buď dáš jaké chceš a bude to nebo seženeš nové s typovým listem a necháš si je zapsat
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

když dáš sedačky z 5dv tak si nikdo nesedne dozadu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Forbes

Příspěvek od Forbes »

Takže Osram Cool Blue, by měly být ok, že?

Sedačky jsem měl v plánu sportovní z Astry G, skorotcháni je mají ve starý astře, (tyto - http://clip2net.com/s/7clQGK ) která je v hroznym stavu, ale vybavená líp než moje. Měnil bych jen přední, možná dokonce jen mojí, zadní zůstanou.

Díky za rady. 8)
Forbes

Příspěvek od Forbes »

Vojta píše:když dáš sedačky z 5dv tak si nikdo nesedne dozadu

Už mi to došlo, protože je nepůjde sklopit, že? Takže vyměnit jen tu u řidiče.
pejee

Příspěvek od pejee »

přední sedačky myslím pasují mezi géčky všechny verze, zadní už ne, ale např. já mám komplet sedačky z 3dv v caravanu bez úprav :)

Cool blue už bude lepší žárovka, prý ale na mokré silnici moc neuvidíš :)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

pejee . pasují konstrukčně, jenže se nedostaneš dozadu bo v 3dv jsou sklopné, tak jak píše vojta ...

forbes: sežeň si sedačky z 3dv, nebo z cupé.. když pohledáš dají se sehnat a nemusíš vymyšlet bejkoviny.... 8)
pejee

Příspěvek od pejee »

Jo to je pravda, musí být sklopné :) já nějak přehlédnul, že má 3dv
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
jerry mouse

Příspěvek od jerry mouse »

Ja chodim na STK v zimných mesiacoch na obutych zimakoch tak ta tam nikto nikdy nezruši, ked už chceš 17-ky tak idealne nejake origo opel nech to nedraždi čuramedanov! Ale vzhľadom na tvoju motorizaciu by som radšej volil radšej vysunute 16-ky ako zbytočné 17-ky. 8)
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Forbes

Příspěvek od Forbes »

jerry mouse píše:Ja chodim na STK v zimných mesiacoch na obutych zimakoch tak ta tam nikto nikdy nezruši, ked už chceš 17-ky tak idealne nejake origo opel nech to nedraždi čuramedanov! Ale vzhľadom na tvoju motorizaciu by som radšej volil radšej vysunute 16-ky ako zbytočné 17-ky. 8)

To je dobrá taktika. :) Uvidím, měl jsem teď v merku jedny za dobrou cenu tady v Praze a jezdili dřív právě na Astře, ale člověk se neozývá, takže už je asi stejně nemá. Taky ale nevím jestli na 3d nemusejí být menší, ale to se mi zdá jako blbost.

Žárovky: No a tedy, které? Nechám si poradit :)
funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

na třidvířku se vlezou i 18" s pneu 225/40, ale zleží jaké mají et... pro inspiraci se můžeš kouknout do sekce club cars - uživatel chipp ...

záleží ale co od toho auta budeš očekávat... jestli budeš jezdit sám jen tak lážo plážo, nebo budeš jezdit s plným autem po kopcích se zapnutou klimou...

k žárovkám, hodně lidí tady má OSRAM NightBreake... sice to není s modrým nádechem, o jakém píšeš, ale mají parádní světelný účinek, údajně...
Odpovědět