Tak jsem se po prodeji Focuse v naftě připojil do rodiny a pořídil Astru G, 1,4 3dvéřko. Do rodiny doslova, (skoro)tchán pracuje v Opelu.

Žárovky
Teď tam jsou klasické, chtěl bych koupit "xenonky" s modro-bílím světlem. Našel jsem i nějaké za 100,- ale asi nepředpokládám kvalitu. Doporučíte?
Sedačky
Je to míň vybavená verze, ale jinak to byl kup jako prase. Sedačky jsou tam však opravdu katastofa, dají se normálně ty přední vyhodit a namontovat tam ty z klasické Astry 5ti dvéřové? V té jsem už jezdil a sedačky tam jsou ok.
Palubní PC
S méně vybavenou verzí jsem byl ochuzen o dojezd a spotřebu paliva, pochopil jsem však, že nemusím měnit pc, ale "stačí" přepojit pár kabelů a i tyhle údaje to auto může získat?
Litá kola
Uvažuju o 17kách, ale co tak hledám a čtu, asi mi je nikdo nikde neschválí a neprojde to do TP. Chci si auto zkrášlit, ale nevymýšlet "tunerské" blbosti, ale kola bych tam větší chtěl, nicméně chápu dobře, že legální cestou se dostanu pouze k 16kám?
Loketní opěrka
http://www.vopi.cz/univerzalni-loketni- ... round.html - chci nějakou základku bez úložného prostoru, někdo zkušenosti s touto?
Díky moc za rady/odpovědi, už se těším až na autě začnu dělat.