. Já maskován ve VW
 . Já maskován ve VW   .
 . . Já maskován ve VW
 . Já maskován ve VW   .
 . 

viděl jsem tam dobře nalepku Barca ??
 viděl jsem tam dobře nalepku Barca ?? 

). Tam jsem ji následoval až ke světelné křížovatce (tam 3x zablikal dálkovými, jelikož jsem si všiml klubové nálepky, myslím že napravo, nalevo dole byla nálepka "Blue") a odbočil doprava, zatímco Zafira mířila rovně.
). Tam jsem ji následoval až ke světelné křížovatce (tam 3x zablikal dálkovými, jelikož jsem si všiml klubové nálepky, myslím že napravo, nalevo dole byla nálepka "Blue") a odbočil doprava, zatímco Zafira mířila rovně.

jj byl jsem tam za kamosem na cíguHonz@ píše:V pátek mirodesign a jeho Hot Wheels v Nemocniční ulici ve Vysočanech. Já maskován ve VW
.

To sem byl spíš Já Radku,byl sem v Opavě v nemocnici a tama sem projížděl.Prvně sem vyhodil manželku v Tescu bo děcka nemohli do špitalu a potom sem jel do nemocnice.Mohlo byt kolem 1-2 odpoledne možna o něco později ted si to nějak nepamatuji.Radoš 92 píše:A zapomněl jsem říci, že jel kolem mne Žralok, křižovatka Olbrichova, Hradecká, 27.12. v pátek odpoledne. Byl jsem zamaskovaný, nešlo mně vidět, stál jsem Busem jako první

Jinak v Ostravě už nevím kterého jsem viděl člena peptek a vzájemně jsme na sebe mávli a jednou jsme se zdravili s Mailem.
 Jinak v Ostravě už nevím kterého jsem viděl člena peptek a vzájemně jsme na sebe mávli a jednou jsme se zdravili s Mailem.| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |