asi to sem moc nepatří, ale optám se, jako se mě ptal kolega s práce, který má Astru F v naftě a na volnoběh to má divný zvuk. Jako kdyby tam něco drnčelo, po sešlápnutí spojky je vše v pořádku. Může to dělat přítlačný talíř? Nebo čím by to mohlo být? Díky za rady ať můžu dělat chytráka
Divný zvuk na volnoběh
Divný zvuk na volnoběh
Zdar borci,
asi to sem moc nepatří, ale optám se, jako se mě ptal kolega s práce, který má Astru F v naftě a na volnoběh to má divný zvuk. Jako kdyby tam něco drnčelo, po sešlápnutí spojky je vše v pořádku. Může to dělat přítlačný talíř? Nebo čím by to mohlo být? Díky za rady ať můžu dělat chytráka

Opel Astra G Caravan 1.7DTi 16V 55kW
- Reklama
- riddick1974
Re: Divný zvuk na volnoběh
Ahoj nejspis to bude lozisko predlohove hridele prevodovky.
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Co to znamená? Je třeba hned vyměnit? Jak nákladná a náročná operace to bude? 
Opel Astra G Caravan 1.7DTi 16V 55kW
- riddick1974
Kdyz to bude lozisko na te prevodovce,tak musi prevodovka dolu a rozebrat.Oprava tak 2500kc.Pokud to bude vypinaci lozisko spojky,tak prevodovka dolu a vymena loziska.Cena tak 1500kc od oka 
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG