bublinky v nafte
bublinky v nafte
Ahoj poprosil by som vas o radu vsetky svorky ako aj prepadove hadicky plus tecka su v poriadku pál.filter vymenený aj tesnenia,tesnenia na vstrekoch nové ale stale padá nafta tak som si dal priesvitné hadicky od filtra k cerpadlu viď video.A ked nastartujem je vidno ako ide sem tam bublina tak otázka znie čo take by to mohlo byť je na nádrži nejaké tesnenie alebo take niečo? za každú radu ďakujem.https://www.youtube.com/watch?v=CnyVtqb ... ata_player
Opel Astra F C14NZ 44 KW R.I.P
Opel Astra G Y20DTH 74KW r.v.2000
- Reklama
Re: bublinky v nafte
Ja som si minule na svojej Omege Y22DTH všimol, že pod nádržou je na palivovej hadici spojka a je mokrá.
Takýchto spojok je na palivových hadiciach pod podlahou viac.
Takýchto spojok je na palivových hadiciach pod podlahou viac.
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Sleduj jestli jdou bubliny i po vypnutí motoru, ale nejspíš ano, když to chytá vzduch. Stává se, že praskne víčko palivového filtru v místě připojení konektoru výhřevu filtru.
Vzhledem k tomu, že máš balónek na natažení nafty, počítám, že ty bubliny (z videa) vznikají ve filtru, protože nemusí být řádně zalitý naftou. Ale to už spekuluju, nemám průhledné hadice, takže jsem to neviděl. Nicméně se mi to nezdá, že takové bubliny byly normální.
Vzhledem k tomu, že máš balónek na natažení nafty, počítám, že ty bubliny (z videa) vznikají ve filtru, protože nemusí být řádně zalitý naftou. Ale to už spekuluju, nemám průhledné hadice, takže jsem to neviděl. Nicméně se mi to nezdá, že takové bubliny byly normální.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Vieš čo tie bublinky nejdú stale hentak idú troška menej a nie stale to som zachytil takú najhoršiu chvíľku a ked auto neham odstate su stale zaliate hadicky.Aj mňa to napadlo preto som dal spatny ventil este na vstup do filtra až nepadne nafta do nádrže a napupmoval som takže filter by mal byť tým pádom plný nie?
Opel Astra F C14NZ 44 KW R.I.P
To je dobře. A je to tajné? 

Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor