tentokrát se sklopenýma ušima a s prosbou o trochu vaší invence.
Potřeboval bych od těch technicky zběhlejších a od těch, kteří vědí o svém autě první poslední, aby napsali jaký majít TYP ŘÍZENÍ (TRW 1,TRW 2, nebo Delphi) a jakou mají BARVU OLEJE do serva řízení (případně číslo té zelené kapaliny - vim označení jen té červené)
Komu už se nechce číst dále, tak děkuji za příspěvek a níže už jen popíšu, proč se ptám.
Přestal mi fungovat posilovač řízení, tak jsem zašel do Opel autosalonu s tim, že chci olej do serva na Astru G. Tak chvíli bádali a nakonec nějákej menší šéfík servisu rozhodl že si mám koupit tu červenou kapalinu. Já neznaje barvy, kterou mám v autě, jsem odsouhlasil a tradá domů na dolití. Dolil jsem cca 0.5 litru a ejhle už se pod autem tvořila loužička, čehož jsem si před tim nikdy nevšiml. Servo opět fungovalo a ja ujel krásné 3 kilometry, než to znova vyteklo a volant zatuhnul. Tak jsem objednal repasované řízení, vymontoval staré, které propouštělo olej a jdu do jiného autosalonu, že chci olej do serva Astry G a oni, že tam patří zelenej o 200 Kč dražší. Po chvilce přemlouvání mi dali červený, ale až během dne jsem usoudil, že i druhý servis by mohl mít pravdu. A proto bych rád věděl co tam mám vlatně nalít, protože jsem se na barvu původní náplně před dolitím nepodíval.

Jinak mám řízení TRW 2 a Astru 1,6 r.v. 2003
Tak opět všem díky za info.