Zdravím, chci se zeptat, když jsem astru koupil byla bouraná, a je ve stavu, že když namontuji světla, tak nedoléhají k bočním plechům a k nárazníku, kapota zase na jedné straně tlačí na světla více a na druhé straně je mezi světlem a kapotou dokonce i mezera, také nepasují k dolním držákům (oko čela jsem dokonce musel i vbouchávat dovnitř, abych vůbec nasadil světlo), chci se Vás zeptat, než se do něčeho pustím, pomůže tomuhle všemu výměna čela a přední výztuhy? Rovnat jsme to zkoušeli a nejde to...
Výztuhu určitě nenarovnáš,tu vyměn.Já mám silnější ze Zafy.No a zbytek těžko poznat z těch fotek,to chce bud líp nafotit,aby bylo vidět kde a jak to bylo bouchlé a nebo ke karosářovi na radu.Ale viděl bych to asi na flexu a COčko
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
flexu? já myslel, že když sundám světla tak to čelo de normálně odšroubovat a vysunout? Když to čelo vyměním, tak by to pak mělo sedět jak p*del na hrnec nebo ne? . Ty světla myslím, že by pak měly všude dolíhat přesně, když to bude uplně nový. Výztuhu taky vyměním, ale tam jsou ještě jiný plechy na kterejch jsou ty spodní držáky na světla a ty sou podle mně navařený nějak ke konstrukci, ty už asi nepudou moc vyměnit co? Myslím ty na té fotce s tím držákem.
tady snad lepší foto:
teď jsem si všiml ten dolní text nejde přečíst, jde o ten železnej nosník, na něm jsou ty spodní držáky na světla a neseděj, jde to nějak celý vyměnit?
leda pořádně pobouchat..... to je deformační zona po tom narazu se prostě dedformovala.... proto jsou poznat bouračky, jelikož to nikdo nesrovna jak robot v přípravku
kapota je origo, alebo už z iného autaku? Nemaš nahodou foto ako to bolo šlehnute?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Takhle vypadala moje po střetu se srnou v 90km/h. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... na#p345494
Kapotu jsem rovnat zkusil,ale pak mi i karosář říkal,že to nemá cenu.Tak jsem měnil z plechařiny jen kapotu a příčku.Naštěstí nosná část byla hnutá jen malinko,tak jsem spodní držáky na světla jen rovnal a dopasovával.Není to ideální,ale jak píšou,je to deformační zona a i když kladivo dělá zázraky,nikdy to už nebude jako z fabriky.Prostě plech se snadno natáhne,ale těžko smrskne.Tu kapotu bych zkusil aspon půjčit jinou na zkoušku,jen ji tam posadit a uvidíš.Světla nějak přichytíš,to se schová,ale kapota je vidět,a když není přesná,tak to dohromady nikdy neslícuješ.já mám původní nárazník i po té srně,až do včera to nebylo poznat.Bohužel jsem zavadil při couvání o pouliční lampu,nákej debil jí postavil tesně vedle mýho auta a já si toho nevšiml. A od té doby mi nárazník nelícuje,ohnul se ten plechovej pásek pod světlema nechce se mi to sundávat a rovnat a nýtovat zpátky.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
měl jsem podobný problém, světla držely tak tak a měly i urvané držáky, tak jsem koupil nové což jsem stejně chtěl, no jenže po nasazení to hrálo do všech stran a nešla ani zavřít kapota... tak to šlo ke klempíři a ten vyměnil přední výztuhu, celé to porovnal a výsledek byl super, až na to, že nad pravým světlem mám též mezeru od kapoty, ale s tím už nešlo dělat nic, jelikož kapota byla už jednou tmelená a kousek jí prostě chyběl... což by v mém případě neřešilo jen vyměnit kapotu, muselo by se to pak celé znovu pobouchat...