Brzdy nebrzdí !!! :)

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
csala

Re: Brzdy nebrzdí !!! :)

Příspěvek od csala »

Ja to vidím inak.
Pjasatoo má už teraz ohľadom brzdovej sústavy toľko skúseností a vedomostí, že tromfne hociktorý servis :mrgreen:
A myslím to vážne :D
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Reklama

HonzP

Příspěvek od HonzP »

Alzafir :D

Ale jinak to není žádná extra prdel, v případě průseru se nám autor topicu hezkých pár let nemusel na fórum podívat.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Hoši vy jste všichni tak hezky chytří, že prostě musíte rypat, ač to zní třeba jako rada, nebo mě jen prošpikováváte slovy, jděte do prdele s těmahle slovama. Prostě každý v životě udělá chybu, spěchem nebo i v normálním stavu...od toho přece fora jsou...aby se zde probíraly veškeré problémy všech, ať už se jedná i o posraný tuning, který věčně jen zhazujete na podlahu jako opovrženost největší psát o tomhle tématu zrovna na nějakém foru o Astrách....Trošku se probuďte vy čecháčci a podobní chytrolíni....Jsme na jednom foru a jsme lidi, děláme chyby, budeme nadále dělat chyby. Přestaňte se už prostě ponižovat...

Jinak tady vidíte chytrost i servisů značky AutoKelly, něvěděli že mám opačně třmeny a ještě mi to odvzdušňovali, ač třeba o tom věděli...prostě chtěli penízky, ale zařídily si i pěknou jmenovku ;)

Co se týče mého brouzdání s autem...určitě jsem neskončil..ale brzdy, rozvody apod...věci, které jsou pro odbornou literku rozhodně přenechám profíkům :)

Zdarec a doufám, že se někdy hoši uvidíme na srazu...snad Vám ukážu i své kladné stránky ;)
Teď máme Z18xe Mazlík
manli2

Příspěvek od manli2 »

plná huba keců vždycky a pak to posere machr... .D neplač a utíkej za maminkou ... :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Ano tvůj příspěvek mi tady chyběl :)

Manli : Jako obvykle...zase perlíš...
Teď máme Z18xe Mazlík
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Já mám plnou hubu keců ale vím kdy tu hubu zavřít narozdíl od tebe manli, ať je mezi námi jakýkoliv věkový rozdíl, takové chytráky miluju co jen ponižujou a zhazujou...
Teď máme Z18xe Mazlík
manli2

Příspěvek od manli2 »

ale notak... chceš kapesníček? :D
manli2

Příspěvek od manli2 »

jo a schodil ses sám :D celou dobu tu na všechny machruješ že je blbost dělat něc v servise co můžeš sám doma :D a podívej :D jak si to domrdal :D tak tu nenadávej že se ti ted smějí :D :D
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Ale pochop to už pro Krista....teď tu nevytahuj něco co je už za námi, nemachroval jsem, jen jsem říkal svůj názor a celou dobu...se mi nic špatného nepřihodilo, už to raději neřeš a raději zamkněte tento příspěvek, aby se tu Manli nemusel semnou vybavoat o tom donekonečna...Stejně tady hraješ jen ze sebe arogantího člověka, nechci ti sprostě nadávat, ale začínáš mě docela i srát. Prostě už to raději neřeš a buĎ té lásky, ať se zbytečně nehádejme... :roll:
Teď máme Z18xe Mazlík
manli2

Příspěvek od manli2 »

ale já tu nic nehraju... já z tebe mám upřímnou prdel :D kdo jezdí na srazy ví :D

tak už neplač :D dej si čokoládku nooo a bude zase dobře neboj :D
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Ale podívej :) Klidně mě můžou všichni pomlouvat, apod...Ale auto Opel jsem si nekoupil jen kvůli toho abych potkával na tomto foru někoho jako jsi ty, který stejně jen hraje chytrého, ale sám sobě určitě neporadí líp...
Teď máme Z18xe Mazlík
manli2

Příspěvek od manli2 »

ty sem nechodíš kvůli mě? ale néééé to je rána..... :mrgreen:
denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny »

[quote="Pjasatoo"]

Jinak tady vidíte chytrost i servisů značky AutoKelly, něvěděli že mám opačně třmeny a ještě mi to odvzdušňovali, ač třeba o tom věděli...prostě chtěli penízky, ale zařídily si i pěknou jmenovku ;)

Nemám žádný důvod bránit servisy Autokelly,Elit,ATU apod,ale ti dělají vše,co přijede,takže ani není v jejich silách znát všechny vozy z paměti,natož hledat,jakou fatalní chybu si někdo na voze vyrobil.Tu jmenovku bys sis měl vystavit sám sobě.Přehodit mezi sebou 2 \slovy dva třmeny\ a pak povyměňovat xx věcí ,výsledek 0,je samoodpovídající.Věř tomu,že pokud bys navštívil servis znalý Opelů\nemusí být nutně značkový\,tak by na to určo přišli.
Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. »

:lol:
Naprosto dokonalé 8)
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth »

jo, stává se. Taky se mi párkrát povedlo nějaké věci rozbít. Proto sem poučen a to čemu nerozumím v tom se nevrtám. Ono to vyjde daleko levněji dát to někomu kdo tomu rozumí, než to pak muset kupovat celé nové. 8)
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Odpovědět