občas.. a to pozadí budíků máš co zač, to je originál? mě už tankuje to moje nudné černé, musím s tím něco brzo udělat
 občas.. a to pozadí budíků máš co zač, to je originál? mě už tankuje to moje nudné černé, musím s tím něco brzo udělat  

,už podle fota,že to bude paráda.Překvapilo mě to až jsem to rozsvítil.Jdu chrápat,zítra je u nás v OL beerfest.
 ,už podle fota,že to bude paráda.Překvapilo mě to až jsem to rozsvítil.Jdu chrápat,zítra je u nás v OL beerfest. 

Díky.Trvalo mě to 3dny,celkem 18hod a dělal jsem to dvakrát.Teda střih jsem dělal dvakrát,jelikož po okopírování střihu se to nějak s mrsklo,bylo to malé,tak jsem udělal druhý střih o něco větší a bylo to OK.Gorbo1 píše:Pekna praca

Žádný problém.
 Žádný problém.

ale pokud bude něco v Prahe pod defíkovou záštitou tak určitě přijedu
  ale pokud bude něco v Prahe pod defíkovou záštitou tak určitě přijedu   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |