Brzdy nebrzdí !!! :)

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdy nebrzdí !!! :)

Příspěvek od Mirdas »

a zrovna nemechanik se sere do brzd :( neřeknu vyměnit desky nebo kotouče, ale rozpojovat okruh :shock: :shock:
Born From Jets
Reklama

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Jen pro info....nějaké ty fotky...každopádně jsem si všiml...že z výpustného (odvzdušnovacího ) šroub něco asi přetýká....přitom jsou K....nové !!!! Nejsou vůbec přetáhl....prostě přes ně asi teče, lehce..Je to hnus velebnosti ...
Přílohy
P7230049.jpg
P7230048.jpg
P7230047a.jpg
Teď máme Z18xe Mazlík
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

...Mirdas....řekni proš by to jako měl být problém mechanikův ??? To je prostě zrada co se stane jednou za pár let....tohle jsem dělal u více aut než jen u sebe a zatím všechno v pořádku ...nejsem amatér a rozhodně se tím nechci živit....ale prostě nejsou všici takový kteří každou blbost jebnou do servisu....a zacálujou rpachy...ano...teď se tu serru více jak kdybych to měl dát do servisu, ale je to moje auto, proto se snažím to vyřešit i po svým. Jenže jsou meze a já už jsem u nich...takže to dávám asi do servisu pokud mi lidi neporadí...
Přílohy
P7230051.jpg
P7230050.jpg
Teď máme Z18xe Mazlík
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas »

kdyby jsi to dal rovnou do servisu ušetříš si milion šedin, spostu nervů, auto už bude brzdit a hlavně uětříš i kačky 8)
Born From Jets
Alzafir

Příspěvek od Alzafir »

Podle fotek rozhodně není OK ta hadička. Už takhle je napnutá, co teprve kolo v plném rejdu? To je na urvání. Nepatří našroubovat otočená o 90 stupňů? :shock:
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

No alzafire...zkoušel jsem to jakým koliv způsobem..a furt je to natáhnuté...otázka by byla...jestli náhodou nemám celý třmen opačně !!! :D Což myslíš že se dá otočit třmen ??? Už jsem nad tím taky uvažoval.... To by byla moje největší blbost, která se mi za tu dobu stala...no a jinak takhle to mám i na druhé straně !
Teď máme Z18xe Mazlík
Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. »

TY VAGO TA HADICE JE PĚKNĚ NA PRD, TA NĚMŮŽE BÝT TAKTO NAPLÁ!
Jsem byl hned hodit oko na má auta, astry G má ty hadice úplně jinak....
A hlavně to že je něco v ovzdušňovákách po výměně a ovzdušněníé je normální, ostříkej to čističem na brzdy otři to a počkej za pár sešlápnutí zda tam něco bude.
ALE ANI TA HADICE ČI OVZDUŠŇOVÁKY TI NEBUDOU DĚLAT TO CO SE TI DĚJE.... :P
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. »

Ajj než jsem to napsal tak tu je hned hafo příspěvků :lol:
No otočit brzdič, to už by byl pořádnej mazec, to si snad nedokázal ne?
:roll:
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas »

třmen otočit nejde 8)
Born From Jets
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Tak to potom v tom případě bude v háji to, že ten třmen mám přehozený !!! pravý na levém a levý na pravém....ty voe...teď nejsem si jistý, ale ta hadičky tam prostě nijak nešla dát....ledaže bych to měl zvednuté...kuu....To by mě fakt praštilo :D kdybych to měl totálně přehozený...čistil jsem právě pístky..abych to měl v cajku všechno, těsnění nové...a teď ještě tohle..to bych se pak praštil do hlavy aspoň stokrát

No jak nejde...když máte sundaný ty brzdiče...a ty základny nejsou otočené..co když to tam bude pasovat tak či tak ??? hm ...
Teď máme Z18xe Mazlík
csala

Příspěvek od csala »

Stáva sa, že stará brzdová hadička sa správa ako spätný ventil - prepúšťa kvapalinu pod tlakom len v jednom smere a naspäť sa kvapalina z brzdiča do okruhu vracia len pomaly. Tú hadičku máš nejakú krátku, vidím problém tam. Ak je nepriechodná, tak tým pádom sa to nedá správne odvzdušniť.
Vytoč hadicu od brzdiča, kvapalina musí z hadice samospádom voľne vytekať.
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Chlapy ,já vám rozumím....dobře kdybych to vyzkoušel může to způsobovat to tlakování ??? Kurde já jsem s tou hadicí nic nedělal..nechal jsem ji vyset u pružiny...a těsnění mám pod ní nové...všechno těsnění je nové...tak víš jak vše jsem vyčerpal :)
Teď máme Z18xe Mazlík
Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. »

...Mirdas....řekni proš by to jako měl být problém mechanikův ??? To je prostě zrada co se stane jednou za pár let....tohle jsem dělal u více aut než jen u sebe a zatím všechno v pořádku ...nejsem amatér a rozhodně se tím nechci živit....ale prostě nejsou všici takový kteří každou blbost jebnou do servisu....a zacálujou rpachy...ano...teď se tu serru více jak kdybych to měl dát do servisu, ale je to moje auto, proto se snažím to vyřešit i po svým. Jenže jsou meze a já už jsem u nich...takže to dávám asi do servisu pokud mi lidi neporadí...

No ty brďo, pokud si říkal že už si "něco " na autech dělal a takto si dopadl z brzdama, tak doufám že to přístě svěříš tim vydřiduchům do servisu :lol:
A pokud si myslíš jestli si neotočil brzdič a nebo třmen, což je trochu jiné :lol: než celý brzdič tak to je maso :mrgreen: :mrgreen:
Fakt to ale neber ve zlém.... :wink:
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

Tak počkej , člověk který už povyměnujě skoro půlku věcí na brzdách...tak se pak nediv že začnu uvažovat i nad tímto, jestli jsem si náhodou blbec nevyměnil ten brzdič co se přitahuje na tu základnu, já si myslím, že může bejt problém i tady...prostě je to stejný rozměr, stejně to tam může klidně i přijít našroubovat ale s tím, že to místo pro tu hlavní brzd.hadici je volnější a lehce se tam vlastně i šroubuje, já to teď mám otočený a vyšiluju nad tím, co tomu může bejt. Bohužel i to se stává :)
Teď máme Z18xe Mazlík
csala

Příspěvek od csala »

Pjasatoo píše:Chlapy ,já vám rozumím....dobře kdybych to vyzkoušel může to způsobovat to tlakování ??? Kurde já jsem s tou hadicí nic nedělal..nechal jsem ji vyset u pružiny...a těsnění mám pod ní nové...všechno těsnění je nové...tak víš jak vše jsem vyčerpal :)
Ak je tá hadica z nejakých príčin krátka, tak si ju mohol natiahnúť a vnútorne poškodiť a teraz je nepriechodná.
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Odpovědět