http://worldofwarplanes.eu/cs/news/3/sp ... countdown/
Closed beta bude končit a bude reset.
A k tomu ovládání:já osobně i spousta jinejch lítá s myší.Zkoušel jsem různá ovládání,ale ten základ s myší mi sedí nejlíp.Když někoho honím,stačí mi po něm jít myší,nemám čas ještě na tlačítka,možná časem.Úplně mi stačí,když nalítávám na pozemní cíl,musím držet plyn,klapky a k tomu pustit rakety,hlídat si vzdálenost,rychlost,výšku,nepřátele....uff...horké chvilky.Ale baví mě to jak sviň.
Přidal jsem nějaké akční fotky.Je to s La-5 (lvl.6),čerstvě koupená,bez tuningu a hnedka 3 zářezy a za body jsem hned vytunil zbraně a trup.Motor počká,výkon stačí na to že je motor základ.Moc pěkný a obratný letadlo,proti stejným levlům nebo slabším je to dost kousavá mrcha
Bavil jsem se s kolegou,tanky jsou taky dobrý,ale dlouho nabíjí,pak se bud netrefíš nebo se odrazí,nebo neprostřelí a u vyšších lvlů je drahá munice.S letadlem se víc vylbnu,někoho naháním,jak je aspon na chvilku v zaměřovači tak to do něj sypu co to jde.Prostě větší akce.
Jo 2 zážitky:
Potřeboval jsem se před soubojem zbavit raket,tak jsem všech 6 vypustil a borec letěl zrovna proti mě,už střílel ze všeho co měl,ale měl v jednom smůlu,trefily ho moje rakety

čuměli jsme na to oba,já se smál a on "WTF? "
No a pak jsem zase já stíhal bitevníka nízko u země,sypal jsem to do něj každou chvíli,ale ty mrchy jsou hrozně odolný.On si v klidu nalítl na pozemní cíl,těsně nad zemí,shodil bombu a když to bouchlo,já byl těsně nad tím a koupil jsem ten výbuch taky.já nadával a on mi psal smajlíky