Sportovní filtr
Sportovní filtr
Prosim vas zmeni se zvuk i kdyz vymenit stary filtr za sportovni treba KaN nebo na to musi byt siska? Chci to hlavne k vuli zvuku. Diky
- Reklama
- riddick1974
Re: Sportovní filtr
Jasne zmeni,ale dej jen tu vlozku kn jinak to nema smysl.Budes mit i lepsi akceleraci. B-)
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
a bude to potommit zvuk jako s touhle siskou pak? Chci at to jde slyset jak to krasne nasava...cetl jsem ze sisky jsou nahovno kdyz berou teply vzduch. Takze vlozka KaN bude mit tkaovy zvuk jo? a muzete mi nejakou poslat? moc se v tom neorientuju
vlozka nebude mit zadny zvuk jenom bude lip filtrovat vzduch.U sisky by zvuk byl ale musel by si ji odstinit od motoru aby nenasavalo teplo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- riddick1974
Uprava saní s filtrem konusem neni sranda,je potreba spocitat delku sani na dany obsah motoru.Ja bych tam dal podle auta a obsahu motoru vlozku.Zadej si do vyhledavace kn fitr na tve auto.Zvuk se nepatrne zmeni.
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
A kdyz to mam takhle? http://www.google.cz/search?hl=cs&site= ... 592%3B1944 jakoze jde z motoru trubka pak sisku a pak tu modrou hadici pripojit k te sisce a jak to vede z kapoty ven tak by to nasavalo primo studenyvzduhc...nebo to tak nejde?
Kup si šišku od značky Pilot (tu větší verzi), filtr box sundej, hoď šišku (redukce je součástí balení) a máš to.. zní to perfektně
stojí to asi 600kč 

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
a co s tim teplym vzduchem?
dle bennyho tvrzení
nepříjde mi uplně ideální řešení cpát filtr jen kvuli zvuku....

nepříjde mi uplně ideální řešení cpát filtr jen kvuli zvuku....
Born From Jets
Sání teplýho vzduchu bych řešil u vyšších obsahů, na mojí 1.6 16v rozdíl se studeným/teplým motorem nepoznám. Jestli chceš se svým kočárem závodit tak prosím 

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
a jakou sisku dat? napises mi prosimte typ ktery sedi a je dobry? diky
a když už toto tak vyřešit rovnou celej kit na typ motoru od K&N nebo Greenu
a není u nafty duležitej počet Nm než hukotu po kkt z výfuku?

nezavodim, ale chladnej vzduch = větší koncentrace kyslíku = nižší spotřeba a lepší chod motorubeny001 píše:Sání teplýho vzduchu bych řešil u vyšších obsahů, na mojí 1.6 16v rozdíl se studeným/teplým motorem nepoznám. Jestli chceš se svým kočárem závodit tak prosím

Born From Jets