Vzduchový filtr

Odpovědět
cicos

Vzduchový filtr

Příspěvek od cicos »

Caute, chtel bych si koupit nejaky vzduchovy filtr na astru g 2.0 DTI. Chci hlavne aby to udelalo hezci mohutnejsi zvuk. Nejde mi ani o vykon, pouze o zvuk. Vubec se v tom nevyznam jestli ovalny nebo placaty. Diky za pripadne rady.
Reklama

beny001
Kontaktovat uživatele:

Re: Vzduchový filtr

Příspěvek od beny001 »

Kup si vetší filtr od Pilotu (šiška), mám astru 1.6 16v a zvouček to má libovej.. hlavně když to sešlápneš tak je o dost hlubší.. :) já jsem s ním spokojen.. škoda jen že mi to dělá vetší bordel než blbej sportovní výfuk.. :D :(
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas »

pokud chceš dosáhnout mohutnějšího zvuku tak místo obou tlumičů natáhni jen rouru a uvidíš jak to bude znít parádně :? 8) 8)
Born From Jets
Oplíček

Příspěvek od Oplíček »

No bylo zde už toho hodně napsáno o vzduchových filtrech. No i já jsem, když jsem si koupil auto dělal všelijaké blbosti a i já jsem dal místo vzduchového boxu hrušku, jelikož se mi nezdál zvuk auta nic moc. No můžu říci, že výměna byla v pohodě, ale zmíněná hruška tam vydržela jen cca 1000m. To byl rámus a už bych to tam nedal nikdy víc. Dokonce jsem tam dal i hliníkovou harmoniku, aby to netahalo vzduch od motoru a bralo to čerstvý vzduch. Pokud chceš, tak ti ten vzduchový filtr klidně daruji. Uvažoval jsem, co s ním udělat, nápadů, jako lampičku na stůl bylo plno, ale k realizaci jsem se už nedostal :D
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Huniak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huniak »

Originál K&N vložka robí niečo, ale nieje to nič extra, prehluší to viac deravá pružná spojka na výfuku :)
Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

to tě přestane bavit po pár km nakonec vrátíš serii....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
cicos

Příspěvek od cicos »

ok takze se na to vysrat:D...a co ladeny vyfuk?
Oplíček

Příspěvek od Oplíček »

Laděný výfuk můžu jen doporučit. Měl jsem na autě 4 roky Ulter Sport a zněl fakt krásně. Nic neřve a krásně to jen bublá. Hold kyseliny ve výfuku ho rozežraly :cry: Teď jsem dal obyč, jelikož nejsou prachy, ale kdyby byly, tak bych tam ten Ulter dal zpět 8) Ale jak říkám, tak je to takový příjemný decent a nikoho to neprovokuje a ani na technické není žádný problém, jelikož to má atesty 8)
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
cicos

Příspěvek od cicos »

A jaky ?to si pak nrjak nastavis ten zvuk nrbo si koupis primo s nrjakym zvukem? Chci nrjaky dunivejsi a mohutnrjsi nez takove ty jako kdyby tam vsechno chrcelo. Kdyztak jaky doporucujete?
beny001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beny001 »

Já mám ultersport 100mm a je na můj vkus hodně tichej.. je slyšet jen na volnoběh víceméně.. :(
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Odpovědět