Vzduchový filtr
Vzduchový filtr
Caute, chtel bych si koupit nejaky vzduchovy filtr na astru g 2.0 DTI. Chci hlavne aby to udelalo hezci mohutnejsi zvuk. Nejde mi ani o vykon, pouze o zvuk. Vubec se v tom nevyznam jestli ovalny nebo placaty. Diky za pripadne rady.
- Reklama
Re: Vzduchový filtr
Kup si vetší filtr od Pilotu (šiška), mám astru 1.6 16v a zvouček to má libovej.. hlavně když to sešlápneš tak je o dost hlubší..
já jsem s ním spokojen.. škoda jen že mi to dělá vetší bordel než blbej sportovní výfuk..

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
pokud chceš dosáhnout mohutnějšího zvuku tak místo obou tlumičů natáhni jen rouru a uvidíš jak to bude znít parádně

Born From Jets
No bylo zde už toho hodně napsáno o vzduchových filtrech. No i já jsem, když jsem si koupil auto dělal všelijaké blbosti a i já jsem dal místo vzduchového boxu hrušku, jelikož se mi nezdál zvuk auta nic moc. No můžu říci, že výměna byla v pohodě, ale zmíněná hruška tam vydržela jen cca 1000m. To byl rámus a už bych to tam nedal nikdy víc. Dokonce jsem tam dal i hliníkovou harmoniku, aby to netahalo vzduch od motoru a bralo to čerstvý vzduch. Pokud chceš, tak ti ten vzduchový filtr klidně daruji. Uvažoval jsem, co s ním udělat, nápadů, jako lampičku na stůl bylo plno, ale k realizaci jsem se už nedostal 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Originál K&N vložka robí niečo, ale nieje to nič extra, prehluší to viac deravá pružná spojka na výfuku 

Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
to tě přestane bavit po pár km nakonec vrátíš serii....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ok takze se na to vysrat:D...a co ladeny vyfuk?
Laděný výfuk můžu jen doporučit. Měl jsem na autě 4 roky Ulter Sport a zněl fakt krásně. Nic neřve a krásně to jen bublá. Hold kyseliny ve výfuku ho rozežraly
Teď jsem dal obyč, jelikož nejsou prachy, ale kdyby byly, tak bych tam ten Ulter dal zpět
Ale jak říkám, tak je to takový příjemný decent a nikoho to neprovokuje a ani na technické není žádný problém, jelikož to má atesty 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
A jaky ?to si pak nrjak nastavis ten zvuk nrbo si koupis primo s nrjakym zvukem? Chci nrjaky dunivejsi a mohutnrjsi nez takove ty jako kdyby tam vsechno chrcelo. Kdyztak jaky doporucujete?
Já mám ultersport 100mm a je na můj vkus hodně tichej.. je slyšet jen na volnoběh víceméně.. 

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz