Já byl včera pro nové SPZ, ne, že by se mi staré nelíbily, ale přední záhadně zmizla

Díky.....taky doufám, že výměna motoru pomuže.....předchozí motor nešlapal jak měl.....a tak se těším na nový.....doufám že mě nebudou opět čekat rozvody, výměna oleje, které jsem nedávno řešil na mém starém nespolehlivém motoru. Ale uvídím, co mi doporučí Bundeles!!!!!kleinak píše:Zdarec Dupin81, právě jsem tento bypass absolovoval na motoru Y20dth,měl jsem z toho opravdu panikuDupin81 píše:Zdarec, ke mně přijel bundeles a odvezl si moji Zafirku na výměnu motoru.
Tak držím palce at se mu to podaří!!!
Bundelesovi přeju hodně pené nervy!!!!,motor jsem koupil na inzerát,ještě s diravou vanou,sice se servisní knihou,ale stejně jsem byl z toho v prd...Kleklo to na cestě,odtáhbrátránek mě musel odtáhnout k němu do dílny a pak to přišlo,po sundání vany kuk a klika byla na dva kousky.
![]()
Hned jsem zasedl k internetu a sehnal motor,ale byl to vážně problém z 10izerátů,pouze jeden měl motor co jsem potřeboval.
A dnes?????Snad to nezakřiknu,super výměna,motor šlape jako hodikny,je tichej,nekouří a spotřeba skoro o litr menší,![]()
,jupíííííí.
Přeji to i tobě,ať to dopadne jen a jen na výbornou.
Absinth píše:Michaal: No chlape tys ten astrolet vylepšil co jsme se viděli posledně![]()
Co se týče masky. Většinou ty masky bez znaku při pohledu na auto , si člověk řekne že tam něco chybí...Ale u téhle tvojí to nevidímNebo prostě střídat masky
nelze určit která je lepší prostě sedí tam obě.
Ona ta origo je hezká ale oproti zbytku auta taková obyčejná...Mít to Coupe masko nebo opc![]()
když já nechci nic na čem by bylo napsáno OPC...přeci jen je to jen 1.6 ...nárazník a křídlo je jen vzhledová záležitost a neznalému to nenaznačí, že by tam měl být 2.0Tpejee píše:vypadá super, ale na masce bych určitě nechal znak opela když už máš opc nárazník, možná by nebyla na škodu i maska
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |