kde a za kolik?Melodi_boy píše:Koupil jsem si přípravek od firmy Sonax na nastříkaní na okna proti mlžení a kupodivu to vcelku funguje
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak mě teda zrovna moc nefunguje. A očistit sklo tak, aby tam zůstalo co nejmíň šmouh to byl teda zážitek.Melodi_boy píše:Koupil jsem si přípravek od firmy Sonax na nastříkaní na okna proti mlžení a kupodivu to vcelku funguje
Holt hospodyňka ze mě asi nebude

Nechce si xzlavečekx udělat brígádu

Naposledy upravil(a) indet dne 09 pro 2006, 11:33, celkem upraveno 1 x.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Stojí to myslím 162 kč a je to k dostaní na benzínkach, baumaxu, bauhazu, atd - maí skoro všude... Nebo na www.sonax.cz http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248 ... roseni.jpg
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlas, jednak u Vectry není ani klapka cirkulace, ani pyl.filtr, a u Astry F jsem měl nový filtr a klapka byla funkční. A mlžilo se to , musel jsem jezdit s pootevřenýma oknama, bylo mě to jedno, měl jsem ofuky.manli2 píše:jojo.. a dělaj to furt 2 věci.... klapka vnitřní cirkulace, a pylovej filtr...
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
když to máte v cajku tak se to potí jako každý jiný auto nižší střední třídy
já mam na zimu zavřený výdechy nad rádiem a když vlezu do studenýho auta tak zapnu větrák na 2 a pustim na okna a když začne topit tak přepnu na okna+nohy a nic se nepotí
já mam na zimu zavřený výdechy nad rádiem a když vlezu do studenýho auta tak zapnu větrák na 2 a pustim na okna a když začne topit tak přepnu na okna+nohy a nic se nepotí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
jo chlapi to je pekne v pr.... tohle pocasi je pro astry trest....mlzej se a mlzej...uz stary Fko.....pekne me to stve bo se v tom neda dejchat ani jezdit a se zaplou klimou se mi cely tohle obdobi nechce jezdit....to pak vypada ze v tom aute porad s nekym chrapu....konci u me! Mel jsem za to ze to nejak zvladli ale nezlvadli
i skopky se nemlzej! Hamba!

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja ted na zkousku kastlik vyndal a koukal na klapku za jizdy kdyz sem i zacalo mlzit okno jak se otvira, no zavrela se mi a uz neotevrela
ALe uz se to nemlzi - zatim. zavrena klapka a zapnuta vnitrni cirkulace, ale i kdyz jsem ji vypnul klapka stale zavrena

ALe uz se to nemlzi - zatim. zavrena klapka a zapnuta vnitrni cirkulace, ale i kdyz jsem ji vypnul klapka stale zavrena

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet