astra 1.7 dti
astra 1.7 dti
ahoj mám astřičku 1.7dti 55kw a mám velký problém,včera jsem jel domu a auto z ničeho nic chcíplo,zkusil jsem ho znovu nastartovat ale nic ,svítí všechny kontrolky kromě elektroniky motoru,tak jsem zkusil vyblikat závady ale nejde to,vůbec se mi nerozsvítí ta kontrolka,neměl někdo stejný problém ?????prosím poraďte děkuji
- Reklama
Re: astra 1.7 dti
Tak si zajed k někomu na diagnostiku tady maš seznam tak se mrkni jestli nemaš někoho poblíž https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... %A1e+ji+ma .Dej si do podpisu odkud si a až budeš mit kod chyby tak použij na vrchu v pravo Hledat a je tady toho mnoho napsane a problemech a radach,ale bez diagnostiky je to věštěni z koule
Pro Moderatory:Psali už o tom spermin a Marťasek,neuvažujete o tom že při registraci by musel vyplnit kod motoru,odkud je a další potřebne informace?

Pro Moderatory:Psali už o tom spermin a Marťasek,neuvažujete o tom že při registraci by musel vyplnit kod motoru,odkud je a další potřebne informace?
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
No píše že nemůže nastartovat, tak těžko k někomu dojede, ale diagnostika je samozřejmě základ.
S tím bydlištěm jsem to psal Miloshovi už před lety, nejde o to psát přesnou adresu ale alespoň kraj.
No a už roky se stále ptáme a ptáme nových na bydliště.
Ti co tu jsou déle ho všichni mají, nevím proč by ho nemohli mít i nový.
S tím bydlištěm jsem to psal Miloshovi už před lety, nejde o to psát přesnou adresu ale alespoň kraj.
No a už roky se stále ptáme a ptáme nových na bydliště.
Ti co tu jsou déle ho všichni mají, nevím proč by ho nemohli mít i nový.

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Jo to sem si četl že nemuže nastartovat,ale vše je na domluvě a pokud bude mit někoho poblíž tak možna k němu zajede(když mu zaplati cestu)
edit:No a stěma informacema o bydlišti atd....to by mohl byt zaklad k registraci
edit:No a stěma informacema o bydlišti atd....to by mohl byt zaklad k registraci
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
jsem z turnova
Tak mám horké novinky,juknul jsem na net a šel jsem po jednotkách ,jednotka čerpadla ok ale jednotka motoru ko spálený jeden kondenzátor ......oprava 12kč by mě z toho jeblo