.  Marec nebol ešte vhodný
.  Marec nebol ešte vhodný   .
 . No a dnes som kúpil nové xenónové výbojky s menšou teplotou horenia 4300k (predtým som mal 5000k) čiže sú viac do žlta a vypadajú ako také velice dosť dobré žiarovky takže nie sú nápadné. Síce sa zaujímavo zapaľujú, začínajú čírou bielou potom prechádzajú do skoro svetlozelenej potom do žltej a potom nakoniec do takej žlto bielej akurátnej . Myslím že policajti si to nevšimnú pokiaľ ma teda nenachytajú s tým aby som vypol svetlá a znova zapol
 . A dnes som išiel do auparku a ešte na tom vonkajšom parkovisku čo sa na neho ide z nadjazdu sa predomnou vynoril betónový mostík ako retardér pred takým podchodom (kto pozná) a dlhý tak 2m a dost vysoký nábeh mal a len som si v duchu vravel že je to v prdeli že tam nechám nárazník a akoby toho ešte nebolo málo oproti išli rovno dvaja policajti pešo k svojmu autu a pozerajú namňa ako civím na ten retardér či čo to bolo teda a po chvíli jeden namňa začal kývat a smiali sa že mám ísť na to
 . A dnes som išiel do auparku a ešte na tom vonkajšom parkovisku čo sa na neho ide z nadjazdu sa predomnou vynoril betónový mostík ako retardér pred takým podchodom (kto pozná) a dlhý tak 2m a dost vysoký nábeh mal a len som si v duchu vravel že je to v prdeli že tam nechám nárazník a akoby toho ešte nebolo málo oproti išli rovno dvaja policajti pešo k svojmu autu a pozerajú namňa ako civím na ten retardér či čo to bolo teda a po chvíli jeden namňa začal kývat a smiali sa že mám ísť na to   . A prešiel som to v pohode nakoniec.
 . A prešiel som to v pohode nakoniec.   

. Príde mi akoby ho niečo dusilo alebo váha vzduchu vyhodnocovala blbosti alebo neviem no fakt netušim...
 . Príde mi akoby ho niečo dusilo alebo váha vzduchu vyhodnocovala blbosti alebo neviem no fakt netušim...  

Skúsim to ešte natočiť ako to chcípa ale hovorím takmer vždy je to keď vyradím do neutrálu a pustím plyn a otáčky voľne padajú až na samé "dno"...
  Skúsim to ešte natočiť ako to chcípa ale hovorím takmer vždy je to keď vyradím do neutrálu a pustím plyn a otáčky voľne padajú až na samé "dno"...