CO mě zarazilo, že sraz je fakt příští týden, takže žádná oprava podběhu se nestihne, ach jo, to bude ostuda
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Po hupsnutí do díry jsem Barču odvezl do servisu, konečně volný hever, takže kontrola a vyvážení kol, zatím zimáků, podvozku a tak a kontrola chladiče - měl jsem louži pod chladičem, (bohužel to mělo modrou barvu) ale od té doby pokoj, tak snad to byla jen nějaká kapsa, nebo nevím co.
CO mě zarazilo, že sraz je fakt příští týden, takže žádná oprava podběhu se nestihne, ach jo, to bude ostuda
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
Modrou barvu má i směs do ostřikovačů..setřeš sklo a pak to ještě čtvrt hodiny kape z auta 
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
z toho si nic nedělelJoska píše:CO mě zarazilo, že sraz je fakt příští týden, takže žádná oprava podběhu se nestihne, ach jo, to bude ostuda
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Ty já su ale vůl, sice jsem přemýšlel jeslti ji mám fakt modrou...a mám, jo takový opravy mám rád!!!pejee píše:Modrou barvu má i směs do ostřikovačů..setřeš sklo a pak to ještě čtvrt hodiny kape z auta
Jo a snad v pátek mi dorazí pneu...takže na sraz s novými pneu, nic závratného, klébry.
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Tak já byl dnes přesklít přední sklo a o víkendu začnu polepovat auto karbonovou folií! A alukola vnitřky - nechce se mi to umývat! 
Tak to já stihl maximálně po návratu z práce reklamovat telefon. Za dva měsíce už po třetí z toho dnes dvakrát. Mobilní a chytrý telefon značky Alcatel vřele doporučuji všem kteří se nudí a nemají nic jiného na práci.

OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Já s Jockrem jsme zkoušely zapalovat svíčky přes pc....a vskutku šlo to...takže ted řeším snímač, zapalovací impuls a jeho výměna....jen kdyby byl nejakej na pujčení.......
jinak rozdelal jsem zadni dveře- jedny nejdou otvírat vubec- nejaká pružinka se mi tam nevrací...a druhé nejdou zase zamčit centrálem....
ale to sluníčko bylo super!!!!§§
jinak rozdelal jsem zadni dveře- jedny nejdou otvírat vubec- nejaká pružinka se mi tam nevrací...a druhé nejdou zase zamčit centrálem....
ale to sluníčko bylo super!!!!§§
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Dnes jsem zajel k Frydexovi, pokecali, ale hlavně mám obuté letní nové kolečka na discích
O víkendu asi přezuju, vyměním brzdovku...
O víkendu asi přezuju, vyměním brzdovku...
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Včera začala samodomaoprava pravého lemu, včetně laku. Až bude hotovo, dám foto.
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená
Tak já si dnes jedu do prace,predemnou stavi na hlavni auto,stavim taky a z chodniku si na me couva borec. A couva a couva,ja troubim a on....stale couva
Tak ze den mam uplne podelanej uz od rana. Odpo jsem s tim jel do servisu a tam mi vlastne bylo receno,ze se na to mam vykaslat,protoze to je stara vrana
Neni to tak videt,ale vadi me to. Snad si zvyknu
Kdyz jsem auto kupoval,nemelo ani skrabanec a za rok a pul tady v CR je jich tam jak nasranejch. Nektery i umyslne. Tak uz to nejak prestavam resit,fakt. Nedovedu si predstavit mit nejakou novotu za pul mega
No nic,jen jsem se potreboval vykecat 
Astra G 2.0 DTi caravan
Tak jsem si Astřičku dovezl od mechanika , už máme i elektrony na léto a ted ještě zkusíme sehnat přední světlomět Hella s černým blinkrem ( Spolujezdcův)
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Taky jsem zpět ze servisu, byla díra v chladiči, tak výměna, kola vyvážené, a ještě jsme si dopřáli nový olej, Barunka si přede, těším se na myčku a sraz....
Koupil jsem sadu na renovaci světlometů a protože nemám nějak brutální zažloutnutí, očekávám že to bude fungovat. Četl jsem recenze, zkoumal videa a na lehce-středně zažloutnuté světla to funguje dobře
Cena lidová, za renovace chtějí 500-700 kč za světlo, to bych zrovna koupil aftermarket nové. Bundeles to dělá za míň, ale když k němu najedu 200km tak se mi to nevyplatí. Výsledek zveřejním brzy 
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Fotky po vyleštění
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=25566
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=25566
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Copak děláme ? s Astrulí brousím brousím a kitujeme a zase brousím , celoláček se blíží předek vozu už mám nalakován ,teď ještě zbytek auto .. vše broušeno pod vodou a už mi asi upadnou ruce od toho broušení ještě tak týden a auto bude hotovo
Veškeré práce si dělám sám vždy po škole hned do garáže a makačka do 9 na autě a takhle každý den ,ale co by člověk pro Astruli neudělal
) čauves chalani. 
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((