Spotreba 1.4 16V 2001 - zatim 6-6,5 l/100km, castecne trasy cca 15 km po meste, castecne po statovkach Praha - Zatec. Zkousel jsem jet i vylozene na spotrebu - porad kolem 90 km/h na petku, pred zatackama nebrzdit, ale vcas ubrat plyn, lehka noha atd., a byl jsem na 6,1 l/100 km. Ale jednou to pod tech sest dostanu... Jinak pred koupi auta (rijen 06)jsem dost procital vase forum a hodne mi to pomohlo, takze diky. S autem jsem max spokojen (az na podivny pazvuky ABS, na ktere jsem se ptal v jine sekci).
Tak ta moje potvůrka je hodně žíznivá..x16szr...pod osmičku se jí moc nechce a co se ochladilo má našlápnuto k desídce,asi ten silvestr....pít..pít ..pít a točit a točit.
STAN.CHAD píše:Tak ta moje potvůrka je hodně žíznivá..x16szr...pod osmičku se jí moc nechce a co se ochladilo má našlápnuto k desídce,asi ten silvestr....pít..pít ..pít a točit a točit.
To je dost
Tchán má pětidvířko taky s x16szr a jezdí s tím za 6,5.Když s tím jedu já tak za 7.A v mojem (Z16xe) jezdím za 7-7,5 a když tomu fakt dávám napít a chci se povozit tak 8,5.Město bez problému i za 9.Ale v létě průměr i s klimou 7.